Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εισαγωγή νέου Βραβείου για το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας Κύριο

Εισαγωγή νέου Βραβείου για το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

«Βραβείο Καλύτερης Παρουσίασης Ταινίας» από το Edge Hill University για το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας


Οι σπουδαστές του Τμήματος Δημιουργικών Τεχνών του Edge Hill University θα απονείμουν το «Βραβείο Καλύτερης Παρουσίασης Ταινίας» στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, το καλοκαίρι του 2021.


Πιο αναλυτικά, 16 σπουδαστές του Βρετανικού πανεπιστημίου πρόκειται να αξιολογήσουν τις ταινίες, που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του 7ου Φεστιβάλ.


Συγκεκριμένα, θα αξιολογήσουν την αφίσα, τη σύνοψη, το τρέιλερ, τη δήλωση του σκηνοθέτη και οποιοδήποτε πρόσθετο υλικό έχουν υποβάλει οι διαγωνιζόμενοι κινηματογραφιστές στο Φεστιβάλ.


Στο πλαίσιο της φετινής συνεργασίας, το πανεπιστήμιο πρόκειται να απονείμει ένα νέο και καινοτόμο βραβείο, με σκοπό να ανταμείψει την πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια παραγωγής, προώθησης και διανομής ταινίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το βραβείο θα συνοδεύεται από το χρηματικό έπαθλο των 300€.

 


ΔΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ


7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

Σχετικά Άρθρα