Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών στον Δήμο Αλεξάνδρειας για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου στις 28 και 29 Μαΐου Κύριο

Κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών στον Δήμο Αλεξάνδρειας για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου στις 28 και 29 Μαΐου

Η Enaon EDA, Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων, θυγατρική της Enaon, ανακοινώνει ότι η κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών θα βρίσκεται στον Δήμο Αλεξάδρειας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Ειδικότερα, η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στο Συνεδριακό & Εκθεσιακό Κέντρο της Αλεξάνδρειας την Πέμπτη 28/5/2026 κατά τις ώρες 10: 00 – 14:00 και 17:00-19:00, καθώς και την Παρασκευή 29/5/2026 κατά τις ώρες 10: 00 – 14:00.

Οι κάτοικοι μπορούν να ενημερωθούν από στελέχη της Enaon EDA σχετικά με την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή, καθώς και να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο, την υποβολή αίτησης σύνδεσης και τη σύναψη σύμβασης σύνδεσης.

Tο έργο για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Αλεξάνδρεια συγχρηματοδοτείται από κεφάλαια της Εταιρείας και πόρους του ΕΣΠΑ 2021-2027 μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου, υπάρχει για όλους τους οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης.

Για πρόσθετες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 11150, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της Enaon, στον ακόλουθο σύνδεσμο https://ena-on.com/epikoinonia/.

Σχετικά Άρθρα