Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην  Αλεξάνδρεια

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

 

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, την Πέμπτη 28-10-2021 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αποφασίζουμε:

 

Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, κατά τις ώρες από 11:00΄ έως 11:30΄ και κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων, στις παρακάτω οδούς:

 

Επί της οδού Δ. Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

 

Επί της οδού Ναούσης από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης από την συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Β. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, από ώρα 11:30΄έως και δέκα (10) λεπτά της ώρας μετά τη λήξη της παρέλασης και κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων, στις παρακάτω οδούς:

 

Επί της οδού Δ. Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θες/νικης- Βέροιας).

 

Επί της οδού Αριστοτέλους στο ρεύμα κυκλοφορίας από τη συμβολή της με την οδό Ν. Πλαστήρα προς τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Επί της οδού Παύλου Μελά από τη συμβολή της με την οδό Ν. Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Επί της οδού Ναούσης από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Επί της οδού Εθν. Αντίστασης από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Επί της οδού Εθν. Αντίστασης από τη συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Επί της οδού Ταγμ. Γεωργούλη από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Επί της οδού Θ. Σοφούλη από τη συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Επί της οδού Α. Παπάγου από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Επί της οδού Φιλίππου από τη συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Επί της οδού Σοφ. Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της οδό Δ. Βετσοπούλου.

 

Γ. Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων,κατά τις ώρες από ώρα 09:00΄ έως και δέκα (10) λεπτά της ώρας μετά τη λήξη της παρέλασης και κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων, επί της οδού Δ. Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Σοφ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Σχετικά Άρθρα