Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στηρίζει έμπρακτα με την συμμετοχή της την 1η διεθνής έκθεση ELEC-TEC Κύριο

02 Νοε 2015
Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στηρίζει έμπρακτα με την συμμετοχή της την 1η διεθνής έκθεση ELEC-TEC

Αγαπητοί Συνεργάτες,Σας ενημερώνουμε με χαρά ότι η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στηρίζει έμπρακτα με την συμμετοχή της την 1η διεθνής έκθεση ELEC-TEC, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26/02/2016 έως τις 29/02/2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας (Λαυρίου 301, Λεωφόρος Αθηνών).

Πρόκειται για μία έκθεση θεσμό που

διοργανώνεται από την «Τεχνοεκδοτική T-Press» και έχει ως στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ισχυρών κλάδων του Ηλεκτρολογικού Υλικού και του Φωτισμού.

Η ELEC – TEC υποστηρίζεται από τους σημαντικότερους φορείς του κλάδου και στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθεί ένα ευρύτατο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας.Η προβολή της έκθεσης, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας θα είναι ευρεία με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση και με διανομή διαφημιστικών εντύπων.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα site: www.elec-tec.gr  & www.electrologos.gr.Θα είναι χαρά μας να μας επισκεφθείτε για να δείτε από κοντά τα νέα μας προιόντα και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με την συνεργασία μας.

Με εκτίμηση
OLYMPIA ELECTRONICS A.E.
Γενική Διεύθυνση

56

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας