Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας - Α.Τ. Αλεξάνδρειας: Αυξημένοι και αυστηροί οι έλεγχοι για πρόληψη τροχαίων και εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου (φώτο) Κύριο

Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας - Α.Τ. Αλεξάνδρειας: Αυξημένοι και αυστηροί οι έλεγχοι για πρόληψη τροχαίων και εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου (φώτο)

Αυξημένοι, εντατικοί, στοχευμένοι και αυστηροί έλεγχοι για πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, δραστική μείωση, καθώς και εξασφάλιση ευμενέστερων συνθηκών για ασφαλή οδήγηση από κλιμάκιο αστυνομικών οργάνων του Αστυνομικού Τμήματος Aλεξάνδρειας διενεργήθηκαν ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, εντός της πόλης της Αλεξάνδρειας αλλά και των περιχώρων προκειμένου να γίνει πράξη η αύξηση των ελέγχων καθ'όλο το 24ωρο αλλά και η επίδειξη μηδενικής ανοχής στις τέσσερις βασικές αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, οι οποίες είναι η μη χρήση ζώνης ασφαλείας, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, η υπερβολική ταχύτητα και η μη χρήση προστατευτικού κράνους, που ήταν μεταξύ των μέτρων που αποτελούν προτεραιότητα κατ΄εφαρμογή των διαταγών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Διονύση Κούγκα -ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την Ημαθία και έχει ένα σαφές πλάνο διοίκησης, οργάνωσης και αντιμετώπισης των όποιων προβλημάτων- και κατ΄επέκταση για τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αλεξάνδρειας.

Εν συνεχεία οι έλεγχοι -οι οποίοι χτύπησαν "κόκκινο" το τελευταίο εξάμηνο- που διενήργησε το Α.Τ. Αλεξάνδρειας εστιάστηκαν στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
όσον αφορά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου (ύπαρξη της ενδεδειγμένης σήμανσης, αφαίρεση των σταχτοδοχείων από τα τραπέζια στους κλειστούς χώρους κ.λ.π) ώστε να διασφαλιστεί η εφαρμογή του νόμου, η προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και να ελεγχθεί η ύπαρξη άλλων παραβάσεων εάν και εφόσον αυτές υπάρχουν.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!