alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Ένα ακόμη κομματικό ένσημο για τον εγκάθετο της κυβέρνησης στο Νοσοκομείο Ημαθίας.


Με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων ο διοικητής του Νοσοκομείου προχώρησε σε στοχευμένες αλλαγές σε θέσεις ευθύνης του νοσηλευτικού προσωπικού με «προσωρινές» τοποθετήσεις και χωρίς φυσικά απολύτως καμία αξιολόγηση, προκαλώντας και πάλι μεγάλη αναστάτωση στην υγειονομική μονάδα.


Τα τεράστια θέματα που προκύπτουν με την κρίση της πανδημίας στο δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας είναι... λεπτομέρειες για αυτόν το κύριο που όπως φαίνεται ήρθε στην Ημαθία μόνο και μόνο για να «εμπλουτίσει» το βιογραφικό (;) του με πράξεις κομματικής εμπάθειας, μήπως και εκλεγεί βουλευτής στη γειτονική Πέλλα.


Εμείς δεν θα του κάνουμε το χατίρι και δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί του. Τον παραδίδουμε στη χλεύη της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Απαιτούμε ωστόσο την άμεση απομάκρυνση του από τη θέση του διοικητή και αυτό αφορά φυσικά σε αυτούς που είχαν την ευθύνη για την τοποθέτηση του.

 

Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ

Την Τρίτη 22/09/2020 διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες στο Νοσοκομείο Βέροιας, για την εκλογή των οργάνων του Σωματείου Εργαζομένων και των Αντιπροσώπων τους για την ΠΟΕΔΗΝ.


Ο συνδυασμός <<ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Γ.Ν. ΒΕΡΟΙΑΣ>> απέσπασε το ποσοστό του 81,7% εκλέγοντας 6 έδρες από τις 7 για το Διοικητικό Συμβούλιο και 3 έδρες εξ ολοκλήρου για την Ελεγκτική Επιτροπή. Για την ΠΟΕΔΗΝ απέσπασε το ποσοστό του 75,4% και εξέλεξε 4 από τους 5 Αντιπροσώπους. Η έβδομη έδρα για το Δ.Σ. καταχωρείται στον συνδυασμό << ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ –ΠΑ.ΜΕ>> ενώ ο πέμπτος Αντιπρόσωπος για την ΠΟΕΔΗΝ καταχωρείται στον συνδυασμό <<ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ>>.

Τα νεοεκλεγέν Δ.Σ. και Ε.Ε έχουν συνέλθει στην πρώτη τους συνεδρίαση, για την συγκρότηση τους σε Σώμα και κατόπιν των προβλεπόμενων διαδικασιών οι συνθέσεις έχουν ως εξής:

 


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ........................: ΝΟΒΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ.................: ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.............: ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.........: ΜΠΑΜΠΕΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΑΜΙΑΣ..............................: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΜΕΛΟΣ..............................: ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ..............................: ΛΙΜΝΙΔΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ


ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ........................: ΓΚΟΝΤΡΙΑ ΦΡΟΣΩ
ΜΕΛΟΣ..............................: ΝΤΟΒΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ..............................: ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ


1. ΝΟΒΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
2. ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
3.ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4.ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Κατηγορία Υγεία

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 269, εκ των οποίων 23 συνδέονται με γνωστές συρροές και 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 17707 (ημερήσια μεταβολή +1.5%), εκ των οποίων 55.9% άνδρες. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 4, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 383 θάνατοι.Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 78 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 73 (76.7% άνδρες).

Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).πό το σύνολο των 17707 κρουσμάτων, 2837 (16.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 7349 (41.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.
Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0 έως 102 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 78 έτη (εύρος 25 έως 102 ετών).

Κατηγορία Υγεία

Η Τεχνική Διαφημιστική Silk & Design, δραστηριοποιείται στο χώρο της επικοινωνίας, της διαφήμισης, των εκτυπώσεων και των πολυμέσων από το 1992 με ισχυρή εικόνα και διαχρονική αξία παρέχοντας προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές και στρατηγική σκέψη.

Εγγύηση της εταιρείας είναι η πολύχρονη πορεία της στο χώρο και η προτίμηση που δείχνουν οι πελάτες της σε αυτήν.
Συνεχίζουμε και είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας στον τομέα της ενημέρωσης αλλά και της ψηφιακής επικοινωνίας.
Με δυναμική παρουσία και οδηγό την έμπνευση και τη δημιουργία η επιχείρηση παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες που συνδυάζουν τα απαραίτητα τεχνολογικά και γνωστικά εργαλεία για την επίτευξη του στόχου των πελατών της.
Καθώς η εταιρία παρέχει επιπλέον δημοσιογραφικές, διαφημιστικές και επικοινωνιακές υπηρεσίες στην ενημερωτική-ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.alexandriamou.gr.
1) Στον τομέα των εκτυπώσεων και των τεχνικών παροχών δραστηριοποιείται στο χώρο που αφορά:
• Επιγραφές-Φωτεινές, Μεταλλικές, Νέον, Σόκορο, Πυλώνες, Πίζα, Plexi-glass
• Πινακίδες σήμανσης οδών πόλεων
• Αυτοκινητοεπιγραφές
• Μεταξοτυπίες, ειδικές εκτυπώσεις
• Διαφημιστικά δώρα-Αυτοκόλλητα - Μπλουζάκια - Καπέλα
• Ψηφιακές εκτυπώσεις (σε μουσαμά, ύφασμα, αυτοκόλλητο, καμβά, σημαιόπανο)
• Ταπετσαρίες, ειδικά σχεδιασμένες για τον καθένα σας
• Ρολοκουρτίνα σκίασης
• Εξοπλισμός προστασίας εργαζομένων
• Σχεδιασμός μακέτας, Λογότυπο, Διαφημιστικά φυλλάδια
• Ημερολόγια, Έντυπα, Κάρτες
• Εταιρική ταυτότητα
• Χαράξεις
• Τιμητικά έπαθλα, Πλακέτες, Λάβαρα, Στολές ομάδων
• Μεμβράνες αυτοπροστασίας αυτοκινήτων, κτιρίων, καταστημάτων
• Προσκλητήρια γάμου-βάφτισης
2) Οι παροχές διευρύνονται τώρα ακόμη περισσότερο και σε:
• Υπηρεσίες Marketing
• Οπτική προβολή
• Υπηρεσίες ηλεκτρονικής - έντυπης - ψηφιακής επικοινωνίας και διαφήμισης
• Οργάνωση εκδηλώσεων, events, εκθέσεων, σεμιναρίων, Event Management, Εταιρικές Εκδηλώσεις
• Στρατηγική Επικοινωνία
• Digital Marketing
• Γραφείο Τύπου
• Πολιτική Επικοινωνία
• Καμπάνιες σε ΜΜΕ και στο διαδίκτυο
• Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
• Περίπτερα εκθέσεων
• Kείμενα και κειμενογραφική επιμέλεια κάθε είδους (περιεχόμενο site και blog, ομιλίες, άρθρα, παρουσιάσεις, επιστημονικές εργασίες, rewriting)
• Περιοδικά και Έντυπα (εικαστικός σχεδιασμός, κείμενο, επιμέλεια εκτύπωσης)
Με τιμή,
Έφη Στεφ. Καραγιάννη
Silk & Design
Νικ. Πλαστήρα 47
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ. 23330 22306 - 6983 910500
Αλεξάνδρεια
 
Κατηγορία Επιχειρείν

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Σεβασμιωτάτου. Σύμφωνα με αυτό, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων:

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει ως Συνοδικό Μέλος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αθήνα. 

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της συνάξεως της Παναγίας της Γοργοεπηκόου στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης. 

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μέσσης επί τη εορτή του Αγίου Κυπριανού. 

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, με την ευκαιρία της πρώτης συνάξεως κατηχητών, κατηχητριών, κυκλαρχών και κυκλαρχισσών. Στο τέλος θα μοιράσει τα διοριστήρια για την νέα κατηχητική χρονιά.  

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και στη συνέχεια θα τελέσει αρτοκλασία για τους δικαστικούς λειτουργούς και μνημόσυνο για τους κοιμηθέντες συναδέλφους τους. 

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στο χωριό Αγία Τριάδα Μελίκης.  

Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αδένδρου επί τη εορτή του Αγίου Διονυσίου του Ρήτορος. 

Ένα ταχυφαγείο  ¨στολίδι¨ στον κεντρικότερο πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας με γεύσεις που απογειώνουν.

Το Vax Food Street βρίσκεται στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 52 και είναι ήδη γνωστό σε ντόπιους και περαστικούς ως ένα μοναδικό «καταφύγιο» νοστιμιάς.

Στο κατάστημα μπορείτε να δοκιμάσετε όλων των ειδών κρεατικά όπως χειροποίητο γύρο, σουβλάκια, πανσέτες, μπιφτέκια αλλά και θαλασσινά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε σε μερίδα ή σάντουιτς...και φυσικά όλα τα προϊόντα είναι αγνά και ποιοτικά.

ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ, τα οποία μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά χωρίς να σκέφτεστε το κόστος και το κυριότερο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι όταν κάποιος μπαίνει στο μαγαζί ένα χαμόγελο τον περιμένει είτε από τον ιδιοκτήτη είτε από τον υπάλληλο του καταστήματος που τον υποδέχεται για να παραγγείλει  σε έναν εξωτερικό χώρο γεμάτο κόσμο που ζει όμορφες, φιλόξενες στιγμές σε έναν αισθητικά όμορφο περιβάλλον με φωτεινά χρώματα,  άνετες και διαφορετικές γωνιές.

Λαχταριστές γευστικές δημιουργίες και μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο σε χειροποίητα ορεκτικά και σαλάτες
όσο και σε κυρίως πιάτα, στα οποία πρωταγωνιστές, φυσικά, είναι τα άριστα και ποιοτικά υλικά, που σίγουρα θα δυσκολέψουν την επιλογή σας.

Επίσης ένα από τα σημαντικότερα που θα πρέπει να αναφέρει κανείς είναι η ταχύτατη εξυπηρέτηση μεταφοράς των εκλεκτών εδεσμάτων μέσω της υπηρεσίας delivery. Το φαγητό έρχεται στην πόρτα σας ζεστό και περιποιημένο σαν έργο τέχνης...

Αν κάποιος δεν έχει γευτεί κάποιο από τα προϊόντα του, μια επίσκεψη θα τον πείσει!

Στόχος είναι να εξυπηρετηθείτε όσο καλύτερα γίνεται...ακόμη κι αν είστε ο πιο απαιτητικός καλοφαγάς...στο μαγαζάκι της καρδιάς του Γιάννη Βαξεβάνου!

  Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κατηγορία Επιχειρείν

Σαλός ξέσπασε στα Γιαννιτσά μετά τις αποκαλύψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό της 13χρονης μαθήτριας.

Η άτυχη κοπέλα υπέστη ρήξη σπονδύλου, μετά τον ξυλοδαρμού που δέχτηκε από τέσσερις μαθήτριες στα Γιαννιτσά, την περασμένη βδομάδα και πιο συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο, στις 9.30 το βράδυ.

Κατηγορία Αστυνομικά

Η επιχείρηση Kountzas Ice στην Αλεξάνδρεια δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία πάγου διαθέτοντας τεχνογνωσία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

Παράγει και διαθέτει στην αγορά επί σειρά ετών προϊόντα πάγου που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητά τους και συνδυάζονται πάντα με οικονομικές τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα η Kountzas Ice έχει κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής, διαμορφώνοντας ένα δίκτυο πελατών, από ιδιώτες και επιχειρήσεις, που την εμπιστεύονται για την αξιοπιστία της.

Η εταιρεία διαθέτει άριστη υποδομή και ένα άρτια οργανωμένο πλαίσιο εξυπηρέτησης ώστε, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες που η ζήτηση είναι εξαιρετικά αυξημένη, να μπορούν να εξυπηρετούν με ταχύτητα και ποιότητα τόσο τους οικιακούς τους πελάτες, όσο και τις πολυάριθμες επιχειρήσεις που προμηθεύουν με πάγο.

Η έδρα της επιχείρησης είναι στην Αλεξάνδρεια επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 145 και αρκεί μόνο ένα τηλεφώνημά σας και άμεσα θα σας προμηθεύσουν τον πάγο που θέλετε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας!

Kountzas ICE

ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΓΟΥ

28ης Οκτωβρίου 145 Αλεξάνδρεια

Τ. 6976 0528223/ 6976141534 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΝΤΖΑΣ

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Επιχειρείν

Με τη μεταφορά 700 αναγνωρισμένων προσφύγων ή αιτούντων άσυλο που διαθέτουν άρση γεωγραφικού περιορισμού ξεκινά σήμερα η διαδικασία αποσυμφόρησης της Λέσβου, που είχε εξαγγείλει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Στόχος να μεταφερθούν στην ενδοχώρα 2.500 άτομα

Η μετακίνηση από τον καταυλισμό του Καρά Τεπέ, όπου διαμένουν, θα ολοκληρωθεί στις 17:00, όταν θα αποπλεύσει από το λιμάνι της Μυτιλήνης το πλοίο «Νήσος Χίος», στο οποίο επιβιβάζονται.

Άλλα 700 άτομα αναμένεται να αναχωρήσουν από τη Μυτιλήνη την ερχόμενη Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου.

Στόχος του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου είναι να μετακινηθούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας από τη Λέσβο συνολικά 2.500 άτομα.

Στο σύνολό τους οι μετακινούμενοι θα διαμείνουν σε δομές που λειτουργούν μέσω του προγράμματος HΕLIOS, σε συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Κατηγορία Γενικά
Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφίας Ζαχαράκη εγκρίθηκε η κατ' εξαίρεση δημιουργία τμημάτων σε ΕΠΑΛ της χώρας που είχαν μικρότερο από τον προβλεπόμενο αριθμό μαθητών, μεταξύ αυτών και σε 3 ΕΠΑΛ της Ημαθίας, στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Νάουσας, στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Αλεξάνδρειας και στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Βέροιας. 

 

Συγκεκριμένα, στην απόφαση αναφέρεται: 
Εγκρίνουμε με μικρότερο αριθμό μαθητών από τον προβλεπόμενο στην υπ΄ αριθ. Φ12/134644/Δ4/08-08-2017 (Β΄ 2891) υπουργική απόφαση «Ελάχιστος αριθμός μαθητών για τη δημιουργία τμήματος Γενικής Παιδείας της Α' Τάξης, τμήματος Τομέα της Β' Τάξης και τμήματος Ειδικότητας της Γ' Τάξης Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.)», κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2020-2021, και συμπληρωματικά της υπ΄ αριθμ. 105339/Υ2/13-08-2020 Υπουργικής Απόφασης (ΑΔΑ: ΩΑΦΒ46ΜΤΛΗ-ΖΩ7) τα παρακάτω τμήματα Α΄ τάξης, τμήματα Τομέων Β΄ τάξης και τμήματα Ειδικοτήτων Γ΄ τάξης Επαγγελματικών Λυκείων, κατά παρέκκλιση των αναφερόμενων στο άρθρο 1 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης.
Για την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας η απόφαση αναφέρει: 
1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑ.Λ. ΝΑΟΥΣΑΣ
Β΄ Τάξη
Τομέας:  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑ.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Β' Τάξη
Τομέας: ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
3ο ΕΣΠ. ΕΠΑ.Λ. ΒΕΡΟΙΑΣ
Γ΄ Τάξη 
Τομέας: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
Ειδικότητα: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
Κατηγορία Εκπαίδευση
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας