Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων (29/09 - 05/10/2020)

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων (29/09 - 05/10/2020)

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Σεβασμιωτάτου. Σύμφωνα με αυτό, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων:

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει ως Συνοδικό Μέλος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αθήνα. 

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της συνάξεως της Παναγίας της Γοργοεπηκόου στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης. 

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μέσσης επί τη εορτή του Αγίου Κυπριανού. 

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, με την ευκαιρία της πρώτης συνάξεως κατηχητών, κατηχητριών, κυκλαρχών και κυκλαρχισσών. Στο τέλος θα μοιράσει τα διοριστήρια για την νέα κατηχητική χρονιά.  

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και στη συνέχεια θα τελέσει αρτοκλασία για τους δικαστικούς λειτουργούς και μνημόσυνο για τους κοιμηθέντες συναδέλφους τους. 

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στο χωριό Αγία Τριάδα Μελίκης.  

Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αδένδρου επί τη εορτή του Αγίου Διονυσίου του Ρήτορος. 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας