Τίτλοι Ειδήσεων

 

Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν για την παρέλαση την Κυριακή 28 Oκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια Κύριο

Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν για την παρέλαση την Κυριακή 28 Oκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώνεται:

 Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, την Κυριακή 28-10-2018 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αποφασίζουμε:

α. Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, κατά τις ώρες από 09:00΄ έως 14:00, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

β. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, κατά τις ώρες από 10:30΄ έως 14:00, στις παρακάτω οδούς:

– Επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

– Επί της οδού Ναούσης από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

– Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

γ. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, από ώρα 11:30΄ έως 14:00, στις παρακάτω οδούς:

– Επί της οδού Δ. Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας).

– Επί της οδού Αριστοτέλους στο ρεύμα κυκλοφορίας από την συμβολή της με την οδό Ν. Πλαστήρα προς την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

– Επί της οδού Παύλου Μελά από την συμβολή της με την οδό Ν. Πλαστήρα έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

– Επί της οδού Ταγματάρχου Γεωργούλη από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

– Επί της οδού Α. Παπάγου από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

– Επί της οδού Σ. Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Βιζυηνού έως την συμβολή της οδό Δ. Βετσοπούλου.

– Επί της οδού Θ. Σοφούλη από την συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

– Επί της οδού Φιλίππου από την συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

Οι ρυθμιστικές πινακίδες θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Δήμου Αλεξάνδρειας και η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!