Χασισοφυτείες σε Ημαθία και Πέλλα με δενδρύλια κάναβης μέχρι 3,5 μέτρα Κύριο

Χασισοφυτείες σε Ημαθία και Πέλλα με δενδρύλια κάναβης μέχρι 3,5 μέτρα

Συνελήφθησαν συνολικά 5 άτομα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, και κατασχέθηκαν 33 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος έως τα 3,5 μέτρα

Χειροπέδες σε πέντε ημεδαπούς άνδρες για ναρκωτικές ουσίες πέρασαν αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη και την Παρασκευή, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Μάλιστα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη ενός ημεδαπού.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν προχθές Πέμπτη το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους συλληφθέντες μαζί με ακόμα έναν συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, καλλιεργούσαν σε αγροτική δασώδη περιοχή 17 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος από 2,5 έως 3,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στον παραπάνω χώρο εντοπίστηκαν και οι υπόλοιποι 3 από τους συλληφθέντες, όπου στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον κατασχέθηκε ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης συνολικού βάρους 7 κιλών και 350 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες Παρασκευή το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε σε 2 οικίες που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στις αυλές συνολικά 16 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος από 1,4 έως 3,3 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης από το εσωτερικό της οικίας του κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 24,1 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης συνολικού βάρους 21,3 γραμμαρίων και 2 τρίφτες κάνναβης.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας