Αλλαγή διοίκησης και νέοι στόχοι στον Αστέρα Αλεξάνδρειας Κύριο

Αλλαγή διοίκησης και νέοι στόχοι στον Αστέρα Αλεξάνδρειας
Με αλλαγή διοίκησης και νέους στόχους θα πορευτεί η ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναμένοντας τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου ιδιαίτερα μετά την επιρροή της πανδημίας.
 
Πιο συγκεκριμένα το ερασιτεχνικό τμήμα της ομάδας θα αποτελείται και φέτος από άκρως νεανικό ρόστερ προερχόμενο από ποδοσφαιριστές της Κ16 και Κ14 όπου κατέκτησαν την πρώτη θέση στα πρωταθλήματα τους αλλά και μεταγραφές ποδοσφαιριστών της ίδιας ηλικίας στα αντίστοιχα τμήματα.
 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών για αρκετούς ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται ενδεχόμενο συνεργασίας με κάποιον σύλλογο με σκοπό το επόμενο βήμα των αθλητών μας όπως επίσης η συνεργασία με την εταιρία μάνατζερ του κυρίου Πετκάκη Sport Experte η οποία θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.
 
Επίσης η ακαδημία μας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο στο θέμα την χορηγιών για τη χρόνια 2020-21 αφού το νεανικό ρόστερ και οι επιτυχίες έχουν προσελκύσει φίλους και γονείς που και φέτος θα είναι δίπλα στα παιδιά και στο σωματείο από κάθε πλευρά.
 
Η προετοιμασία της ομάδας μας στο ερασιτεχνικό τμήμα(Κ16) αλλά και Κ14 θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία έναρξης των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων του συλλόγου.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας