ΓΑΣ Αλεξάνδρεια BC : SUMMER CAMP by NIKOS OIKONOMOU - Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή Κύριο

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια BC : SUMMER CAMP by NIKOS OIKONOMOU -  Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή
Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Λιγότερο από 24 ώρες απομένουν για την έναρξη του αρτιότερου και πλέον σύγχρονου μπασκετικού καμπ στην ιστορία της πόλης μας! Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή!
 
 
Παρακαλούμε τους/τις μικρούς/ές αθλητές/τριες μας και τους γονείς τους να προσέλθουν, για την αυριανή εναρκτήρια μέρα της διοργάνωσης, 30’ νωρίτερα, στις 09:00 για να διευθετηθούν τοσο οι τελευταίες εγγραφές όσο και ο καταμερισμός των παιδιών σε ομάδες δυναμικότητας!
 
 

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της πόλης μας βρίσκεται προ των πυλών! Με ιδιαίτερη περηφάνια ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ανακοινώνει τη διοργάνωση καλοκαιρινού μπασκετικού καμπ έπειτα από συμφωνία του συλλόγου μας με έναν από τους θρύλους του αθλήματος, τον Νίκο Οικονόμου!

Η πρωτοποριακή για τα δεδομένα της περιοχής μας κίνηση θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, τις πρωινές ώρες (9:30-13:30 και θα έχει διάρκεια 6 ημερών! Η έναρξη του καμπ τοποθετείται την Δευτέρα 6 Ιουλίου και θα απασχολεί αγόρια και κορίτσια της ευρύτερης περιοχής μας (ανεξαρτήτως συλλόγου) ηλικίας 6 έως 16 ετών!

Το πρόγραμμα εκγύμανσης θα αφορά βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής κατάρτισης κάθε αθλητή, την διδασκαλία ομαδικής τακτικής, την διενέργεια εσωτερικών τουρνουά και ατομικών διαγωνισμών και τονίζεται ότι θα εκτελείται αποκλειστικά από τον Νίκο Οικονόμου και το τεχνικό επιτελείο του!

Στις δωρεάν παροχές του 6ημέρου περιλαμβάνονται ένα δωρεάν αναμνηστικό Τ-shirt, δίπλωμα συμμετοχής, δώρα για τους νικητες των διαγωνισμών, καθημερινό γεύμα, φυσικός χυμός και φρέσκα φρούτα!

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!