Επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ για το Γιώργο Κούτσια Κύριο

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ για το Γιώργο Κούτσια

Το  γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στις μικρές ηλικίες βρίσκεται και αποκτά ταλέντα από όλη την Ελλάδα αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σήμερα έκανε επαγγελματίες έξι νεαρούς που έχουν ταξιδέψει από Ιωάννινα, Χανιά,

Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Μουδανιά Χαλκιδικής, Καστοριά και Λάρισα για να παίξουν ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ«Ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με προοπτικές εξέλιξης «δένει» ο ΠΑΟΚ με τριετή επαγγελματικά συμβόλαια.

Μέλη του PAOK Academy, λοιπόν, με χρόνια εκπαίδευσης στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ, διεθνείς με τις μικρές Εθνικές μας ομάδες και πλέον επαγγελματίες γίνονται έξι ποδοσφαιριστές, που ανήκουν στο δυναμικό της Κ19 και της Κ17.Ο Παναγιώτης Παναγιώτου (Κ19) είναι γεννημένος το 2002 και ήρθε από τα Ιωάννινα στον ΠΑΟΚ το 2015.

Αγωνίζεται ως αμυντικό και επιθετικό χαφ. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (Κ17) γεννήθηκε το 2003, είναι μέσος και ήρθε στον ΠΑΟΚ από τα Χανιά και τη Δόξα Calcetto το 2017. Ο Γιώργος Κούτσιας (Κ17) γεννήθηκε  το 2004, είναι επιθετικός, ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2012 και προέρχεται από τον Τηλέμαχο Αλεξάνδρειας. Ο Λάμπρος Σμυρλής (Κ17), γεννημένος το 2004, επιθετικός και αυτός, ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2015 από τον Cosmo Μουδανιών. Ο Ζήσης Τσίκος (Κ17), επίσης γεννήθηκε το 2004, είναι αμυντικό χαφ και ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 από τον Κρόνο Καστοριάς.

Ο Νίκος Μπότης (Κ17), γεννημένος το 2004 είναι τερματοφύλακας, που ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2014 και ήρθε από τον AJAX Λάρισας» αναφέρει η ανακοίνωση του Δικεφάλου.

 

Ο Γιώργος Κούτσιας γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2004 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Τηλέμαχο Αλεξάνδρειας. Το καλοκαίρι του 2012 οι σκάουτς του ΠΑΟΚ τον ανακάλυψαν και τον ενέταξαν στο δυναμικό του Δικεφάλου.

Ο Κούτσιας αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το μίνι βιογραφικό που του έχει αφιερώσει ο ΠΑΟΚ, είναι «…δυνατό και γρήγορο παιδί με ευστροφία και αντίληψη, χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή αίσθηση του γκολ που διαθέτει, καθώς και τα εξαιρετικά τελειώματα. Εχει υψηλή τεχνική, ηγετικά χαρακτηριστικά και είναι διεθνής. Ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών».

Η φετινή σεζόν έκλεισε με 26 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα για τον 15χρονο σέντερ φορ και όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα είναι πάνω του, καθώς έχει όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΤΣΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ…

 

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!