Η μεγάλη οικογένεια του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ... ΦΕΤΟΣ με ρεκόρ εγγραφών Κύριο

Η μεγάλη οικογένεια του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ... ΦΕΤΟΣ με ρεκόρ εγγραφών

Όλοι εσείς μας  έχετε στην "κορυφή". Με την συμμετοχή σας, κάναμε ένα μεγάλο ρεκόρ εγγραφών στο τμήμα Πετοσφαίρησης! Νέα πρόσωπα, καινοτόμες ιδέες, οργάνωση, υπευθυνότητα.

  Διορθώσαμε τα λάθη του παρελθόντος, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τις/τους αθλήτριες/τες του Συλλόγου μας.

  Κάποιες φορές ξεχνάμε τι θα πει ομάδα και εστιάζουμε μόνο στις νίκες ή στις ήττες της. Η πραγματική ουσία μιας ομάδας είναι οι "αρχές" που την διεκατέχουν δηλαδή το ήθος της, η ομαδακότητα, η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση, η αποφυγή της αλαζονείας στις νίκες κι η ηττοπάθεια στις ήττες! 

  Φέτος η γυναικεία μας ομάδα απαρτίζεται από έμπειρες και καταξιωμένες αθλήτριες αλλά και από μικρότερες ηλικιακά που έχουν την τύχη να αποκομίσουν πλούσιες και σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις. 

   Η ομάδα των παγκορασίδων αποτελείται από 2-3 πιο έμπειρες αλλά κυρίως από πολλές νεαρές αθλήτριες που θα πάρουν ενεργό ρόλο σε αγώνες για πρώτη φορά. Ξεκινάμε το πρωτάθλημα σε λίγες μέρες με απεριόριστη όρεξη για δουλειά δίχως καμία έπαρση. 

  Η σοβαρή "δουλειά" συνεχίζεται και στα τμήματα υποδομής καθώς αποτελούν το μέλλον του συλλόγου. Θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή σε διάφορα "μίνι" τουρνουά σε όλη την κεντρική Μακεδονία. 

   

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!