Η Στέλλα Σμαραγδή, του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ πέτυχε μεγάλη επίδοση και αγκάλιασε την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο Κύριο

Η Στέλλα Σμαραγδή, του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ πέτυχε μεγάλη επίδοση και αγκάλιασε την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν για Αμεα, που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης ,η Στέλλα Σμαραγδή με άλμα στα 5,32μ. στο μήκος ,έκανε τη 2η καλύτερη επίδοση στο κόσμο, στη κατηγορία Τ46 και είναι με το ένα πόδι στους παρολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο ,καθώς ανέβηκε στην έβδομη θέση του ranking(επιδόσεις από το 2019-2020-2021).

 

Η αθλήτρια του συλλόγου μας πλησίασε το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας και της ευχόμαστε ολόψυχα, να το ξεπεράσει στους επόμενους αγώνες!!!

 

Να αναφέρουμε πως το γκρουπ του Θωμά Πάντου, με ακόμα πέντε αθλητές του Γας Αλεξάνδρεια,την Έφη Κολοκυθά,τον Νίκο Ξενικάκη,την Αγγελική Λυμπεροπούλου,τη Βασιλική Ντούση και τον Σωτήρη Μπογιατζή, είναι στη Κρήτη, όπου κάνουν το βασικό μέρος της προετοιμασίας τους. Ο αγώνας αλλά και η προετοιμασία των αθλητών, γίνονται κάτω από τα αυστηρά πρωτόκολλα που έχει ορίσει η ομοσπονδία, λόγω της πανδημίας.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας