Με επιτυχία η 1η Ποδηλατική Ανάβαση Ξηρολίβαδου Κύριο

Με επιτυχία η 1η Ποδηλατική Ανάβαση Ξηρολίβαδου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 13 Ιουλίου ο ποδηλατικός αγώνας 1η Ποδηλατική Ανάβαση Ξηρολιβάδου που οργάνωσαν οι "Gidas Cyclistas" του Αθλητικού συλλόγου Αλεξάνδρειας με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Βέροιας Veria Cycling Club υπό την αιγίδα του συλλόγου Δρομέων Βέροιας ως παράλληλη εκδήλωση στα πλαίσια του 9ου Xirolivado Trail Run 14km που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας. Έλαβαν μέρος 24 ποδηλάτες, 2 εξ αυτών γυναίκες με σημείο εκκίνησης την Διασταύρωση Ξηρολιβάδου «Βρωμοπήγαδο» και τερματισμό στο χωριό του Ξηρολιβάδου.

Οι αθλητές κάλυψαν μια απόσταση περίπου 9χλμ με θετικά υψομετρικά 770μ. Πρώτος αναδείχθηκε ο Παπουτσόγλου Γεώργιος με χρόνο 00:34:34, δεύτερος ακολούθησε ο Κοσμίδης Θεόδωρος με χρόνο 00:37:22 και τρίτος ο Τσιαβές Φώτης με χρόνο 00:38:31, ενώ στις γυναίκες 1η αναδείχθηκε η Πιπελίδου Καλλιόπη με χρόνο 00:49:47 ενώ δεύτερη η Φωτειάδου Στέλλα με χρόνο 01:05:38.

Ο καιρός διατηρήθηκε ιδανικός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα χωρίς υψηλές θερμοκρασίες. Δεν υπήρχε καμία εγκατάλειψη και κανένα συμβάν μιας και το οδικό δίκτυο παρέμεινε ανοιχτο. Στην εκκίνηση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των δυο αδικοχαμένων αθλητών Γεώργιου Πράσσου και Γεώργιου Μίλτση και όλοι οι συμμετέχοντες φέραν μαύρη κορδέλα στα τιμόνια ως ένδειξη πένθους. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν, τον Σύλλογο δρομέων Βέροιας, το ζαχαροπλαστείο Specia και τον Δημήτρη Ζαγαρη για τους λουκουμάδες, το κατάστημα X-Treme Stores Βέροιας για τα Τζελάκια, Την Pizza Hot και τον Γεώργιο Βουβαλά για τις πίτσες, το κατάστημα ποδηλάτων BBT για την τεχνική υποστήριξη τους φωτογράφους του αγώνα Κωτούλα Στέργιο, Ιωάννη Μπόλη και Θεοδοσιάδη Δημήτρη, τον Ερυθρό Σταυρό ,τα κορίτσια της γραμματείας τους αφανείς ήρωες Λένα Γεωργιαδου- Μαρία Βουβαλα- Ευφροσύνη Χατζηαβρααμ - Δέσποινα Κεσαπιδου -Σοφια Μπρισίμη ,και όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!