Μέσω κλήρωσης θα ανακηρυχθεί ο κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας Κύριο

Μέσω κλήρωσης θα ανακηρυχθεί ο κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας

Στην οριστική διακοπή όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, η ΕΠΟ συμπεριλαμβάνει και τον θεσμό του Κυπέλλου στις ΕΠΣ.

Με νέα της ανακοίνωση η Ομοσπονδία ενημέρωσε πως η δράση δεν θα συνεχιστεί στις διοργανώσεις Κυπέλλου. Οι Κυπελλούχοι ανά ΕΠΣ θα αναδειχτούν με κλήρωση, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωση . Έτσι, στην Ημαθία οι δύο ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για να... διεκδικήσουν το τρόπαιο, είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος.

Να σημειωθεί ότι οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ θα συμμετέχουν τη νέα σεζόν στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτ. Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς και των διοργανώσεων κυπέλλου, την αρμοδιότητα και ευθύνη διεκπεραίωσης των οποίων έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ διευκρινίζει τα ακόλουθα.Στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας