Ο Σάκης Παγγούρας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Τι δήλωσε

Ο Σάκης Παγγούρας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Τι δήλωσε
Ο προπονητής που έχει συνδέσει  το όνομα του με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας,  κάνοντας ρεκόρ αφού έχουν αποκτήσει μαζί 3 πρωταθλήματα και έχουν καταγράψει το αήτητο μετά από 100 αγώνες, επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στον πάγκο της ομάδας, αφού επισφραγίστηκε, η κοινή πορεία, με τον Πρόεδρο της ομάδας Κυριάκο Μπουκλά.
 
Ο λόγος για τον Σάκη Παγγούρα, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω facebook τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ξεκινώντας την προετοιμασία για την επαναφορά στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής.

Τι δήλωσε ο Σάκης Παγγούρας:

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αναγέννησης Κολινδρού κ.Γιώργο Γλυκό που μου έδωσε την άδεια  να συνεχίσω κ να βοηθήσω  την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για το υπόλοιπο  της σεζόν στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής . Δεν χαιρετώ  κανέναν από τα άτομα του συμβουλίου γιατί με το πέρας της σεζόν πάλι  θα επιστρέψω στην ομάδα της Αναγέννησης εάν  αυτό επιθυμούν  κ αυτοί.  Είναι  υπέροχοι  και ζεστοί  άνθρωποι απέναντι  μου και αυτό  θα συνεχίσω να κάνω  κ γω στο μέλλον. Απλα ένα μεγάλο  ευχαριστώ  στον πρόεδρο  γιατί πραγματικά τετοια άτομα σπανίζουν στο ερασιτεχνικό κ όχι μόνο  ποδόσφαιρο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας