Πρωτάθλημα Γυναικών : Καστοριά - Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια 1-3 Συνεχίζεται το νικηφόρο σερί Κύριο

Πρωτάθλημα Γυναικών : Καστοριά - Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια 1-3 Συνεχίζεται το νικηφόρο σερί
"Αλύγιστη" η ομάδα μας! Πάρα τις ηχηρές απουσίες σημαντικότατων παικτριών (Τόζογλου Γ. - Χουτζοπούλου Κ.) ο ΓΑΣ πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Καστοριάς. Ο coach Σταυρόπουλος έχει στήσει την ομάδα πάνω σε "ισχυρές βάσεις" καλύπτοντας εντέχνως όποιο κενό δημιουργείται! 
  Σε εξαιρετική μέρα όλα τα κορίτσια μας δείχνοντας την ανωτερότητά τους καθ' όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα. Η αξία των έμπειρων κοριτσιών της ομάδας μας έπαιξε καταλυτικό ρολο στην τελική έκβαση του αγώνα.
 
Αξιοσημείωτο όμως κι η σημαντική παρουσία των μικρών κοριτσιών της ομάδας που κέρδισαν το ένθερμο χειροκρότημα της κερκίδας.
 
Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο προπονητής εμπιστεύτηκε να αγωνιστούν ταυτόχρονα οι παγκορασίδες μας σε ματς γυναικείου πρωταθλήματος κι αυτές τον δικαίωσαν με την απόδοσή τους! 
 
Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον έως τώρα αήττητο Ίκαρο Έδεσσας. Οι αθλήτριές μας θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να πάρουν το πολυπόθητο διπλό.
 
Ένα διπλό που θα αυξήσει τις όποιες πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας! 
ΣΕΤ : (23-25, 11-25, 25-20, 18-25) 
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα, Χατζοπούλου Δήμητρα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χουτζοπούλου Χριστίνα, Ντούφα Στέλλα, Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα 
 
Επόμενη αγωνιστική :
Κυριακή 9/2/2020 
Ώρα : 16:00
Δ.Α.Κ Έδεσσας 
Ίκαρος Έδεσσας - Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
 
 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας