Πρώτη του ΦΑΣ Νάουσα για τη σεζόν 2016/2017 (Φώτο - βίντεο))

01 Αυγ 2016
Πρώτη του ΦΑΣ Νάουσα για τη σεζόν 2016/2017 (Φώτο - βίντεο))

Επιστροφή στη Γ Εθνική για τον ΦΑΣ Νάουσα μετά από δύο χρόνια στο τοπικό της Ημαθίας, με νέα δεδομένα, νέες περγαμηνές αλλά και διάχυτη αισιοδοξία!

Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι αναμένουν με τεράστια ανυπομονησία τη φετινή σεζόν, με στόχο ο ΦΑΣ να καθιερωθεί (ως οφείλει) στις μεγάλες δυνάμεις της κατηγορίας και (γιατί όχι) να τον δούμε να ανεβαίνει επίπεδο και να αποκτά ξανά την επαγγελματική του ταυτότητα.

Άλλωστε, ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Μπέκας, έχει ήδη φανερώσει πως αγαπά την ομάδα και για το λόγο αυτό φρόντισε, παρά τις ομολογουμένως ηχηρές αποχωρήσεις, να προχωρήσει (σε συνεργασία με τον προπονητή Βαγγέλη Ντίσιο) σε σημαντικές προσθήκες, οι οποίες βεβαίως δεν έχουν ολοκληρωθεί.

 

953

 

 

973

Σημαντικό βεβαίως στοιχείο και η παραμονή των παικτών που θεωρούνται το «αύριο» του ΦΑΣ Νάουσα, όπως ο Χρήστος Τασιώνας, ο Νίκος Παντζαρτζίδης, ο Ζήσης Βλαχοδήμος, ο Αλέξανδρος Ζούρκος, ο Δημήτρης Δίντσης, ο Τρύφων Νίκου, ο Γιάννης Μουρίκι και άλλα παιδιά, για τα οποία η προοπτική της συμμετοχής φέτος στη Γ Εθνική, τους δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να τα δώσουν όλα στις προπονήσεις.

Παρόντεες βεβαίως και τα νέα αποκτήματα, που εκτός του Γιώργου Μπρέγκου που απουσιάζει με άδεια από τη διοίκηση, όλοι ήταν εκεί : Κώστας Αγγελίδης, Στέλιος Νύρλας, Τρύφων Κασμερίδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Κώστας Καπετάνος, Ανέστης Κοντογουλίδης και Κώστας Κωτσόπουλος από αριστερά προς τα δεξιά στην παραπάνω φωτογραφία.

Ακολούθησαν τα πρώτα χιλιόμετρα υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ντίσιου και του Αντώνη Πολύζου, με τον Γιώργο Σγούρδα να απουσιάζει για τα σεμινάρια UEFA A που διεξάγονται στη Ρόδο.

http://sportsup.gr

919

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας