Τρία χρυσά μετάλλια από το σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής Αλέξανδρος στο First Condinental Music Arts and Dance Olympiad Thessaloniki Grand Cup 2019 Κύριο

Τρία χρυσά μετάλλια από το σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής Αλέξανδρος στο First Condinental Music Arts and Dance Olympiad Thessaloniki Grand Cup 2019

 

Στην πρώτη διοργάνωση στη χώρα μας με τίτλο FIRST CONDINENTAL MUSIC ARTS AND DANCE OLYMPIAD THESSALONIKI GRAND CUP 2019 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 11-12 Μαΐου, η σοδειά μεταλλίων για τον σύλλογο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ήταν στο μέγιστο, με συμμετοχή μάλιστα αθλήτριας από το αθλητικό τμήμα του συλλόγου στην πόλη μας.

Ο σύλλογος Α.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ εκπροσώπησε επάξια τη χώρα μας κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια σε 3 κατηγορίες. Πάνω από 160 οι διαγωνιστικές συμμετοχές, πάνω από 1000 άτομα από Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Ρωσία, Ιταλία και Κίνα. Η εμφάνιση των αθλητριών ήταν εξαιρετική και απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και προτάσεις για μελλοντικές συνεργασίες.

Η υπεύθυνη του τμήματος στην Αλεξάνδρεια και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου ,κ. Σαββίδου Βούλα δήλωσε:

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες , τις προπονήτριες Μαργαρίτα Ατανασοβα , Δροσιά Τσέου και Βασιλική Τηλιοπούλου καθώς και στη χορογράφο μας Αναστασία Δίγκα για την τριπλή τους επιτυχία. Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεται η σοβαρή και σκληρή δουλειά που επιτελείται από τον σύλλογο Α.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ . Επίσης εύχομαι καλή επιτυχία στις κορασίδες του συλλόγου που προκρίθηκαν στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Β’ Περιφέρειας που θα διεξαχθούν το Σάββατο 18 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!