Η Ειδική Συνεργάτης σας προτείνει…… Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος Κύριο

Η Ειδική Συνεργάτης σας προτείνει…… Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Τελικά έχει πολύ γέλιο η όλη κατάσταση. Μου φαίνετε πως κάποιοι παραπαίρνουν τα πράγματα πολύ ζεστά και τρώνε τα νιάτα τους. Την προηγούμενη εβδομάδα ασχολήθηκα με τις γυναίκες και το sex γιατί βαρέθηκα να γράφω για πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτή τη βδομάδα όμως το πράγμα έχει ξεφύγει και δεν μπορώ να κάνω πίσω. Λατέρνα ψάχνουμε, φτώχεια και φιλότιμο έχουμε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν....

Δημοτικό συμβούλιο!!! Ο κακός χαμός Τελικά ο Βενιόπουλος ή μεγάλη γάτα είναι ή ξεχνάει ότι όταν ήταν διοίκηση έκανε τα ίδια και χειρότερα. Μου το σύγχισε το παλικάρι. Για τον Τόκα λέω. Στο 23 του έφτασε η πίεση και έτρεχαν στον Γουργιώτη να τον καλμάρει. Τους κατηγόρησε ο Σωτήρης ότι χρωστάνε λεφτά από κάτι συντηρήσεις που είχαν κάνει και ο Βενιόπουλος με τον Δημητριάδη τον έβγαλαν χαζό. Η κεντρική φλέβα χτύπησε ρεκόρ σε παλμούς. Μετά ο Τόκας τους απείλησε ότι θα φέρει μπροστά τους τον άνθρωπο που του χρωστάνε για να τους ξεμπροστιάσει.

Και γω έρχομαι να ρωτήσω τώρα «θα τον φέρεις όπως έφερες και τον άλλο με τις επισκευές από τα μηχανάκια; Γιατί και εκείνον θα τον έφερνες Σωτήρη μου αλλά ακόμα δεν τον είδαμε». Κύριε αντιδήμαρχε μου, αν θες κάτι τόσο πολύ ψάξε στα άπλυτα, εκεί θα είναι σίγουρα. Και επειδή σε αγαπάω θα σου δώσω και μια συμβουλή. Όταν πας σπίτι, πάνε στο δωμάτιο σου, κάνε κατακόρυφο και σκέψου τι κάνεις λάθος. Θα μου πεις γιατί να κάνεις κατακόρυφο; Κάντο πασά μου γιατί μόνο έτσι έρχεται το αίμα στο σωστό κεφάλι.

Και ενώ ο Ναλμπάντης μας έλεγε να ετοιμάσουμε καλάθια για πικνικ (ξέρετε, καμιά ντοματούλα, λίγο φέτα, ψωμάκι) και να πάμε στο ΧΑΔΑ, ο Δημητριάδης έβαζε μπουρλότο. «Ποια είσαι εσύ κυρία μου που βγαίνεις δημόσια και λες ότι η αντιπολίτευση κωλυσιεργεί σε ότι προτείνεις; Όταν σε είχαμε εμείς ειδική συνεργάτη τη γλώσσα σου που την είχες; Εμ σε πληρώνουμε, εμ μας βρίζεις;». Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην δήμαρχος για την επιστολή που δημοσίευσε στα μέσα η «ειδική συνεργάτη». «Όσο ήταν στη δική μας διοίκηση τελείωνε η ζάχαρη και τον έπινε σκέτο. Τώρα μάγκεψε και αντί να ζητήσει ζάχαρη από την γειτόνισσα ζητάει κοτόπουλο με πατάτες. Από πού τόσα θάρρητα κοριτσάκι;»

Μάλιστα, από το πολύ το θάρρος δημιουργεί λέει και προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον. Μεγαλοπιάνεται πολύ. Το αγαπημένο της γλυκό τώρα είναι η Κρεμ Μπρουλέ με κρέμα Ταϊτής. Έτσι φαίνεται πως έλεγαν στο χωριό της το ρυζόγαλο. Εγώ θα πω στην «ειδική συνεργάτης» πως από τη μια είναι καλό να καπνίζεις από την άλλη όχι. Καλό γιατί η μια πλευρά έχει «φιλτράκι», κακό γιατί η άλλη πλευρά... δεν έχει.

Και ύστερα απορήσατε γιατί έγραψα στο προηγούμενο άρθρο για τις γυναίκες. Υπάρχουν πολλά είδη και πρέπει να τα ανακαλύψουμε. Η μία εργάζεται και ψωνίζει με τα λεφτά της και άλλη κάνει τις αγορές της μέσω pay pal. Και οι δύο γυναίκες είναι. Είτε είσαι καθαρίστρια είτε ειδική συνεργάτης ποτέ να μην δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει γιατί μπορεί να καταλήξεις «ειδική καθαρίστρια».

Λοίμωξη αναπνευστικού ο Μητσοτάκης... αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό... το ΄χε ξαναπάθει το 1675. Αυτό το γράφω γιατί ο δήμαρχος μας θέλει να ξαναζωντανέψει την εφημερίδα του δήμου. Ναι, ναι, αυτήν που κάποτε έβριζε τον Παπαδόπουλο τον Τάκη τώρα θέλει να την βγάλει στο προσκήνιο ξανά. Σου λέει, όλοι με βρίζουν, ας έχω και γω ένα μέσο να τους απαντάω. Το Καρπούζι, όπως πάντα, έχει την αποκλειστικότητα. Σας παρουσιάζω, σε παγκόσμια πρώτη, το πρώτο εξώφυλλο της πολυαναμενόμενης φυλλάδας.

moufa 22 10 1

Βέβαια ψάχνει και για διευθυντή. Είμαι σίγουρος πως θα επιλέξει κάποιον με σταθερές απόψεις (όχι σαν αυτούς που σε βρίζουν προεκλογικά και μόλις τους τα χώσεις σε κάνουν θεό), κάποιον που να ξέρει τι θα πει δουλειά και κάποιον που να έχει «πρόσωπο» στην κοινωνία.

Βέβαια, πριν βγει το πρώτο φύλλο βγήκαν τα πρώτα μαχαίρια. Γκυρίνης και Δελιόπουλος διασταύρωσαν τα ξίφη τους. Βγάλτην είπα, δεν την βγάζω που να σκάσεις. Γι΄ αυτό δεν τον είδαμε τον πρόεδρο στο δημοτικό συμβούλιο ούτε στο συμβούλιο που έγινε για την έγκριση της έκδοσης. Λίγοι σου μείναν Παναγιώτη μου και άρχισες να τους χάνεις και αυτούς σιγά σιγά. Βέβαια ο Δελιόπουλος εμφανίστηκε στην παρέλαση (για να κατευνάσει τα σχόλια) με ύφος «για το αν θα βάλουμε τα ζώδια μαλώσαμε» αλλά εμένα προσωπικά δεν με έπεισε. Κάτι μου λέει πως δεν θα διαβάσω για τον Ζυγό στην εφημερίδα του δήμου. Κάτι μου λέει ότι θα κάνουμε τα 40 της ακόμα πριν τη γέννηση της.

Και μιας και είπα 40. Σαράντα χρόνια έκλεισε ο Λαογραφικός όμιλος ντόπιων Αλεξάνδρειας και περιχώρων και τα γιόρτασε σχεδόν ταυτόχρονα με την απελευθέρωση της πόλης. Μια απελευθέρωση που δεν θα ξεχάσω ποτέ τα...
- Τμήματα παρέλασης των μαθητών. Καλά, αυτοί οι καθηγητές μόνο να κάνουν απεργία ξέρουν καλά. Δεν τα βλέπουν πως πήγαιναν; Ο Ορέστης Μακρής όταν έπαιζε τον μεθυσμένο πιο καλά περπατούσε.
- Την μαθήτρια με την σούπερ μίνι φούστα της και τις μπουτάρες απ΄ έξω δεν την είδατε; Δηλαδή και με μαγιό να ερχόταν αρκεί να ήταν άσπρο- μπλε.
- Την εξέδρα που άργησε δύο χρόνια. Την πρώτη χρονιά η διοίκηση Γκυρίνη το έπαιξε Σύριζα αλλά φέτος βγήκε η ΝΔ από μέσα τους. Ε όχι ίσα και όμοια με τον λαό! Ψηλά για να φαινόμαστε... Μόνο ο αντιδήμαρχος Ναλμπάντης κράτησε τον όρκο του. Αλήθεια, ο Τόκας που ήταν; -
- Για τους τζαμπατζήδες πάντως ήταν η καλύτερη. Το μεσημέρι φάγαν στης ΕΣΤΙΑΣ και το βράδυ στου ΛΟΝΑΠ.

Γιατί σταυρώσατε τα χέρια σας ρε κορίτσια, δεν πήγατε για αρτοκλασία, την απελευθέρωση γιορτάζατε. Δεν πιστεύω εξαιτίας μου να........ Μπα, με τίποτα!

moufa 22 10 2

Πολλά έχω ακόμα να γράψω αλλά θα διαβάζετε καμιά 2-3 ώρες και θα με βρίσετε. Γι΄ αυτό θα σας προτείνω να παίξετε ένα παιχνίδι. Καθήστε και μετρήστε τις μ@λ@κίες που έχετε κάνει στη ζωή σας. Θα δείτε ότι μόνο για τους άλλους ήταν μ@λ@κίες. Εσείς μια χαρά περάσατε!!!

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!