Το Ολοκαύτωμα ή όλο-καυτό-μά-κη το νερό, πρόσεχε. - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος Κύριο

Το Ολοκαύτωμα ή όλο-καυτό-μά-κη το νερό, πρόσεχε. - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για τις υπέροχες ευχές σας για τη

γιορτή μου (Μάκης από Θωμάς). Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος. Όχι μόνο για τις ευχές σας αλλά γιατί χθες είχαν γενέθλια δύο άνθρωποι που απλά «πολύ τους πάω». Ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Τόκας (η μασκότ του Καρπουζιού) και ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Μανώλης Σταυρής (ο Νταρντανιάν του δήμου). Τους εύχομαι υγεία πρώτα απ΄ όλα και δεύτερον πολύ τύχη γιατί το μονοπάτι πλέον έχει γεμίσει με αγκάθια...

moufa29 4 1

Ο κακός χαμός έγινε με το νερό. Ο δήμαρχος μας καθησύχασε μέσω TV100 ότι όλα είναι ok, ο Μπασδεκόπουλος μας είπε ότι έλαβαν τα κατάλληλα μέτρα και τέλος ο Πενερτζής ότι βγήκαν τα αποτελέσματα από τα μικροβιολογικά εργαστήρια και ότι όλα είναι εντάξει.

Επίσης σκοτώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για τα εμφιαλωμένα νερά που μοίραζαν. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά και όποιος μπορεί ας μου το εξηγήσει. Κάθε τόσο η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα για να κάνει έργα. Η ΔΕΥΑΛ επίσης κάνει κάποιες διακοπές νερού για αποκατάσταση του δικτύου ή για βλάβες. Εάν είναι έτσι όπως μας λέτε τα πράγματα, ότι δηλαδή χάλασε το μηχάνημα που χλωριώνει το νερό με αποτέλεσμα να πέσει λίγο παραπάνω χλώριο και βγάζατε μια ανακοίνωση ότι για δύο μέρες θα μέναμε χωρίς πόσιμο νερό, γιατί να μη σας πιστέψουμε; Μηχανήματα είναι τα ρημάδια και χαλάνε. Γιατί τόσος ντόρος για μια βλάβη που δεν διορθώθηκε σε τρεις ώρες αλλά σε δύο μέρες; Μήπως κάτι μας κρύβετε;

moufa29 4 2

Η Αγκαθιά μένει χωρίς νερό κάθε λίγο και λιγάκι και οι άνθρωποι δεν βγήκαν ακόμα στο δρόμο με τις τουλούμπες να σας κυνηγήσουν. Έχει τόσο ψηλό επίπεδο κατανόησης η Αγκαθιά σε σχέση με την Αλεξάνδρεια ή μήπως κύριε δήμαρχε μου υπάρχει και κάτι που δεν μας λέτε;
Και ρωτώ εσάς Δήμαρχε γιατί σαν ο άρχοντας της πόλης έχετε εσείς την ευθύνη για το κάθε τι. Από τη στιγμή βέβαια που δεν επιρρίπτετε ευθύνες και κυρώσεις σε όσους ευθύνονται, τότε θα φταίτε εσείς και μάλιστα διπλά.

Απορρίφτηκε η «εμπεριστατωμένη» ένσταση, όπως τη χαρακτηρίσατε, που κάνατε για το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και μάλιστα μας φέρατε και την κυρία Ντούντα, εκπρόσωπο του μελετητικού γραφείου να μας πει την άποψη της.

Δύο απορίες έχω κύριε δήμαρχε μου. Η πρώτη είναι, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, εμπεριστατωμένη πρέπει να είναι η ένσταση ή η μελέτη;Ποιος ή ποια ήταν υπεύθυνη για να δώσει τα επαρκή στοιχεία που χρειαζόταν για να γίνει η μελέτη; Σας ψηφίσαμε για να ξέρουμε την αλήθεια και όχι γιατί κρατάτε επτασφράγιστα μυστικά.

Τιμωρήθηκαν οι υπεύθυνοι αυτής της αποτυχίας; Η Αλεξάνδρεια και γενικά ο δήμος θα έπρεπε να είναι ένα ενεργό εργοτάξιο και όχι μια χωματερή που κάποιοι «βολεψάκηδες» θέλουν να την καταντήσουν. Με 4 εκατομμύρια ευρώ ο δήμος θα έπαιρνε μια δυνατή ανάσα και τώρα που είπα ανάσα...μου κόπηκε με το που άκουσα ότι θα πάρετε 1 εκατομμύριο δάνειο για να αγοράσετε καινούρια σκουπιδιάρικα όπως μας είπατε στην TV100.

Απολύθηκε κανείς υπεύθυνος;Και μιλάω για απόλυση δήμαρχε μου γιατί ο/η υπεύθυνη δεν έχασε απλά μια σφραγίδα αλλά ένα πολύ καλύτερο μέλλον για όλους μας. Φοβάστε κάτι, σας κρατάει κανείς και δεν επιβάλετε κυρώσεις;Δεν μας νοιάζει όποιος ή όποια και να είναι. Αν δεν μπορούν να είναι υπεύθυνοι ας πάνε στα σπίτια τους.

Το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω είναι αν η εκπρόσωπος του μελετητικού γραφείου που επιλέχθηκε, κα Ντούντα (και θα πληρωθεί για τη δουλειά του άσχετα με την κατάληξη γιατί υπάρχει ΑΔΑ κ.τ.λ. έγγραφα που τη διασφαλίζουν ακόμη και με αγωγή στον επόμενο Δήμαρχο θα τα πάρει τα λεφτά της, εμείς οι πολίτες την πατήσαμε...) είναι γνωστή κάποιου ή κάποιας που εργάζεται στο δήμο; Με τι κριτήρια έγινε η επιλογή της; Σας ρωτάω γιατί αν αληθεύει αυτό που έμαθα τότε το επόμενο ΕΣΠΑ θα το κάνει η δική μου κολλητή που σπουδάζει και οικονομολόγος.

Κύριε Γκυρίνη μου, είμαι σίγουρος πως έναν πόλεμο δεν τον ξεκινά μόνο ένας στρατηγός. Είμαι σίγουρος πως πολλά πράγματα σας έρχονται τετελεσμένα ή σκατά και δεν μπορείτε να τα σώσετε. Να θυμάστε όμως ότι ο σωστός διοικητής δεν είναι ποτέ φίλος με τον φαντάρο. Τον επικροτεί με άδεια όταν κάνει κάτι καλό αλλά του ρίχνει την καμπάνα στην πρώτη κιόλας μ@λ@κία. Λυπάμαι πολύ αλλά όσο και αν προσπάθησα να σας δικαιολογήσω απλά δεν τα κατάφερα.

Και σα να μη μας έφταναν τα δικά μας προβλήματα, ήρθε και ο Κούλης. Καλά καταλάβατε, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη μιλάω. Τον κάλεσαν στη Νάουσα για τον εορτασμό του ολοκαυτώματος. Δεν τους έφτανε και αυτούς τους έρμους το ένα, έφεραν και άλλο.
Αυτή τη χώρα μας ποτέ δεν την κατάλαβα. Κάνουμε ήρωα οποιονδήποτε ακούει στο όνομα Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης. Τον σκύλο μου να βαφτίσω Ανδρέα θα τον κάνουν υπουργό εξωτερικών. Το παράξενο είναι ότι ενώ όπου πήγαινε ο Κούλης τον ακολουθούσε ο Βεσυρόπουλος, σε κάθε φωτογραφία που έβγαινε είχε δίπλα του τους......

moufa29 4 3

Αντωνίου και Καρασαρλίδου. Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον είχαν εντολές από τον Τσίπρα να μην τον αφήσουν από τα μάτια τους. Τον Αντωνίου δέστε με μαύρο γυαλί. Ο Κλουζώ της αριστεράς. Τον περικύκλωσαν και δεν τον άφησαν τον άνθρωπο ούτε για κατούρημα να πάει.
Ο δήμαρχος της Νάουσας μάλιστα για να τον τιμήσει, διέταξε να φτιαχτεί ένα ειδικό τμήμα παρέλασης προς τιμήν του. Αλήθεια σας λέω βρε, αν δεν με πιστεύεται δέστε με τα μάτια σας.

moufa29 4 4

Μόνο ένας όμως κατάφερε και πήγε κοντά στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Ένας αποδείχτηκε ο πιο τολμηρός. Ένας που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Ο Νίκος Λιολιόπουλος. Νίκο μου τον έτρεχες να χαϊδεύει τα σκυλιά, τον πήγες στα αρχαία, τον πήγες στην παρέλαση. Έπρεπε να τον ανεβάσεις επάνω στο Zetor να δει τι κούνημα κάνει όταν είναι οργωμένο το χωράφι και δεν σπάει η σβώλα με τίποτα. Στην Κρήτη μικρός, άντε να μάζεψε για πλάκα και καμιά ελιά.

moufa29 4 5

Όταν γίνει (γιατί κάποια μέρα θα γίνει) πρωθυπουργός, μόνο έτσι θα καταλάβει και θα εκτίμηση τα προβλήματα της αγροτιάς. Στο εντωμεταξύ, φωτιά πήρε το facebook για την επίσκεψη Μητσοτάκη. Σκοτώθηκαν να μαλώνουν αριστεροί και δεξιοί. Αγαπητοί μου, το να μαλώνεις online είναι σα να συμμετέχεις σε διαγωνισμό αυνανισμού. Και να κερδίσετε, πάλι μ@λ@κες θα παραμείνετε.
Και καθώς κοιτάω τις φωτογραφίες από το ολοκαύτωμα βλέπω και τούτες.

moufa29 4 6

Μάρτυς μου ο Θεός, μαύρο δεσπότη δεν ξαναείδα. Στην δεύτερη ειδικά φωτογραφία νόμισα ότι ήταν ο σύζυγός της κοπελίτσας πάνω στον βράχο πίσω του (ξέρετε, ο παπάς και η παπαδιά). 150 δεσποτάδες έχουμε, ποιανού επιθυμία ήταν να τον φέρουμε; Δεν είμαι ρατσιστής αλλά πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου τον Παντελεήμονα μετά από σολάριουμ.
Και μιας και μιλάμε για παπάδες, φαγωθήκατε όλοι ότι οι Συριζαίοι και γενικότερα οι πολιτικοί είναι άθεοι. Εγώ εδώ είμαι να σας αποδείξω ότι έχετε λάθος. Ορίστε, στην πρώτη φωτογραφία ο Αντωνίου ασπάζεται την εικόνα του Αϊ Γιώργη και στη δεύτερη ο Βουλγαράκης. Χωρίς να απολυμάνει με detol παρακαλώ. Ο σωστός δεξιός αντιδήμαρχος κύριε Μπάμπη μου παίρνει τα μέτρα του όταν υπάρχει μπροστά του ένας αριστερός βουλευτής.

moufa29 4 7

Αυτοί όμως που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν ένα άλλο δίδυμο. Τόκας και Δελιόπουλος στην περιφορά της εικόνας στον Σταυρό. Στην πρώτη φωτογραφία έβαλαν τον παπά και το Ευαγγέλιο στη μέση (τι φοβήθηκαν, μη το κλέψουν;). Ο παπάς ένοιωθε σαν την Γουίτνεϊ Χιούστον στον Σωματοφύλακα με τέτοιους μπράβους στο πλάι. Στη δεύτερη φωτογραφία, όταν σας λέω εγώ ότι ο άνθρωπος είναι μορφή, εσείς δεν με πιστεύετε) ο Τόκας μας δείχνει το μεγαλείο της πίστης που κρύβει μέσα στην καρδιά του. Αντιδήμαρχε μου, απλά υποκλίνομαι.

moufa29 4 8

Και αυτοί χριστιανοί επίσης. Ααααα, για να προσέχετε τα λόγια σας.

moufa29 4 9

Στο βίντεο που ακολουθεί (μη το προσπεράσετε, σας υπόσχομαι θα γελάσετε) θα δείτε μια ανασκόπηση των όσων σας είπα ως τώρα και πολλά ακόμα παραπάνω.


Πριν σας αποχαιρετήσω θα ήθελα να πω και κάτι ακόμα. Στις δεκάδες ευχές που πήρα για τη γιορτή μου, οι περισσότεροι μου εύχονταν και καλή πολιτική σταδιοδρομία. Ότι συμφώνησα ήδη με τον Γκυρίνη άκουσα, ότι έδωσα ταυτότητα στον Ναλμπάντη άκουσα, ότι με «φλερτάρει ο Δημητριάδης άκουσα, γενικώς άκουσα πολλά. Ξαφνιαστήκατε για το ότι μπορεί να είναι υποψήφιος ο κύριος Δημητριάδης ξανά;Είδομεν. Λοιπόν, από σήμερα και επίσημα πλέον θέτω τον εαυτό μου προς συζήτηση για κάθε ενδιαφερόμενο. Αφού οι περισσότεροι με θεωρούν έτοιμο να πάρω θέση στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, δεν σκοπεύω να τους απογοητεύσω...

moufa29 4 10

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας