Ένα πρωτοποριακό βιωματικό εργαστήριο από το φροντιστήριο "Πράξις" στην Αλεξάνδρεια (φώτο-βίντεο) Κύριο

Ένα πρωτοποριακό βιωματικό εργαστήριο από το φροντιστήριο "Πράξις" στην Αλεξάνδρεια (φώτο-βίντεο)

Μια πρωτοποριακή δράση έλαβε χώρα το απόγευμα της 30ης Ιανουαρίου στο Tailor Gastronomy Bar από το φροντιστήριο «Πράξις» με έφηβους μαθητές της πόλης μας που μίλησαν για την εφηβεία απολαμβάνοντας τον καφέ τους.

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «Πράξις» δίνει μεγάλη σημασία στην ψυχολογική πλευρά των μαθητών του και για αυτό τον λόγο κάλεσε την Έλλη Γιαννοπούλου, Ψυχολόγο του κέντρου «Κλεψύδρα», τ. Επιστημονική Συνεργάτη 3ης Παιδιατρικής Κλινικής Α.Π.Θ η οποία μίλησε στους μαθητές για τη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουν στα χρόνια της εφηβείας.

Οι μαθητές συμμετείχαν για πρώτη φόρα σε ένα βιωματικό εργαστήριο με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο όπου παρέα με το ρόφημα τους έκαναν και ασκήσεις αυτογνωσίας και αναζήτησης τις οποίες συντόνιζε η ψυχολόγος. Δεν έλειψαν τα γέλια και οι έφηβοι απόλαυσαν ένα απόγευμα μαθαίνοντας «πως περνάει η εφηβεία», συζήτησαν για τα όνειρα και τους φόβους τους και εφοδιάστηκαν με συμβουλές για το πώς να ξεπερνούν το άγχος και τη θλίψη της ηλικίας τους.

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου με αυτό το εργαστήριο θέλησαν να δείξουν την αγάπη που έχουν προς τα παιδιά και πως ακόμα και στις δύσκολες στιγμές της εφηβείας θα σταθούν πλάι τους σαν δεύτερη οικογένεια και σε γνωστικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!