Κορονοϊός: Γονείς έκλεισαν τα 2ο & 6ο Δημοτικά σχολεία Αλεξάνδρειας - Αντιδράσεις για τη χρήση μάσκας στους μαθητές (φώτο-βίντεο) Κύριο

Κορονοϊός: Γονείς έκλεισαν τα 2ο & 6ο Δημοτικά σχολεία Αλεξάνδρειας - Αντιδράσεις για τη χρήση μάσκας στους μαθητές (φώτο-βίντεο)

Εντονες είναι οι αντιδράσεις γονέων του 2ου & 6ου Δημοτικών σχολείων Αλεξάνδρειας καθώς επίσης και του 2ου Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας στη χρήση μάσκας των παιδιών τους στα σχολεία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διασπορά του κορονοϊού που ισχύει σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Παρά τις συμβουλές των ειδικών επιστημόνων, πολλοί είναι οι γονείς που δεν μπορούν να αποδεχτούν τις εισηγήσεις τους, με τις οποίες τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα υγείας αν τα παιδιά φορούν μάσκα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Διευθυντές των εν λόγω σχολείων κ. Τσιούνης και Βασιλείου να βρουν το πρωί της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου 2020 συγκεντρωμένους γονείς έξω από αυτά , οι οποίοι ζητούσαν να μη γίνεται χρήση μάσκας στα συγκεκριμένα σχολεία.

Αντιπροσωπεία γονέων συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Πυρινό καθώς ενημερώθηκαν για τα γεγονότα και η δημοτική Αρχή και η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας