Τα Εγκαίνια του εργαστηρίου Πληροφορικής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο) Κύριο

Τα Εγκαίνια του εργαστηρίου Πληροφορικής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια του εργαστηρίου Πληροφορικής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας, που δημιουργήθηκε με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος το πρωί της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου 2019.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Στέφανος Τσιούνης μίλησε για την 18χρονη πορεία του στο σχολείο χαρακτηρίζοντας τη φετινή ως την καλύτερη και τόνισε πόσο σημαντικό είναι αυτό το εργαστήριο Πληροφορικής για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς ευχαριστώντας θερμά την εκπρόσωπο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, κ. Αγουρίδη με τους μικρούς μαθητές να μην σταματούν το χειροκρότημα.

Η δωρεά έφτασε το ποσό των 9.000 ευρώ, ποσό με το οποίο αγοράστηκαν οκτώ νέοι υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, 2 τηλεοράσεις, 2 λάπτοπ , αθλητικό υλικό κ.α.

Στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Διαμαντόπουλος και ο αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Δριστάς, ο οποίος επιπρόσθετα μετά από αίτημα του διευθυντή, ανέλαβε εκ μέρους του δήμου, τα έξοδα για την τεχνική υποστήριξη τοποθέτησης πέντε νέων υπολογιστών στις τάξεις του 6ου δημοτικού σχολείου καθώς και κάποια έξοδα του 2ου δημοτικού.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο διευθυντής δώρισε στην κ. Αγουρίδη, ένα βιβλίο με παραμύθια που έγραψαν τα παιδιά, τις ευχαριστίες του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων μαζί με ζωγραφιές των μικρών μαθητών, επισημαίνοντας το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί το ίδρυμα Σ. Νιάρχος.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας, εκπρόσωποι της Εκπαίδευσης Ημαθίας, εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου.

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!