¨Τα Παιδιά της Άνοιξης¨: Πώς μπορείτε να προμηθευτείτε τις λαμπάδες σας και να υποστηρίξετε το έργο μας Κύριο

¨Τα Παιδιά της Άνοιξης¨: Πώς μπορείτε να προμηθευτείτε τις λαμπάδες σας και να υποστηρίξετε το έργο μας

Αυτήν την χρονιά, λόγω της Πανδημίας, καλούμαστε να γιορτάσουμε το Πάσχα με έναν αλλιώτικο τρόπο. Η Πασχαλινή έκθεση είναι καθιερωμένη από «Τα Παιδιά της Άνοιξης» κάθε χρόνο και αποτελεί θεσμό για τον κόσμο που αγαπά, στηρίζει,

εμπιστεύεται και αγκαλιάζει κάθε φορά το έργο του Συλλόγου. Οι λαμπάδες ετοιμάζονται με μεράκι και αγάπη από τους ωφελούμενους του Κέντρου με την βοήθεια και την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους. Λόγω της επικρατούσας συνθήκης, το Πασχαλινό παζάρι δεν θα γίνει, ωστόσο μπορείτε να προμηθευτείτε τις λαμπάδες σας αναφέροντας την παραγγελία σας, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας 2333027212 από τις 9:00-12:00 ή στέλνοντας το μήνυμα σας στο facebook ή στο e-mail μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.., όντας αρωγοί και υποστηρικτές του έργου μας.

Ανεβάζουμε λοιπόν, φωτογραφίες μερικών σχεδίων των λαμπάδων μας, όπου στην πάνω αριστερή πλευρά της εικόνας αναγράφεται ο κωδικός. Μας αναφέρετε τον κωδικό και η λαμπάδα ετοιμάζεται για να φτάσει στον κατάλληλο προορισμό. Θα δεχόμαστε παραγγελίες μέχρι τις 10 Απριλίου ώστε όλες οι λαμπάδες να παραδοθούν στην ώρα τους. Μένουμε σπίτι ασφαλείς και υγιείς!


Στηρίζουμε το έργο μας, στην συμμετοχή σας!


Όσον αφορά τα μεταφορικά: +2 ευρώ


Όσον αφορά την πληρωμή: Δωρεάν αντικαταβολή

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!