Το δημοτικό σχολείο Νησίου ευχαριστεί θερμά Κύριο

Το δημοτικό σχολείο Νησίου ευχαριστεί θερμά

Το βράδυ της Τετάρτης, της  10ης Ιουλίου 2019, η θεομηνία χτύπησε όλο τον Νομό μας, προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε χτίσματα και καλλιέργειες και ευτυχώς όχι σε ανθρώπινες ζωές.

Στο σχολείο μας, στο Δημοτικό Σχολείο Νησίου, προκλήθηκαν αρκετές ζημιές από σπάσιμο μεγάλων κλαδιών και πτώσεις δέντρων πάνω στην εξωτερική πλευρά του κτιρίου.

Η κινητοποίηση κάποιων ανθρώπων ήταν άμεση και θα πρέπει να τους ευχαριστήσω δημόσια, επειδή σ΄ αυτόν τον τόπο χρειάζεται να λέμε ευχαριστώ, να προβάλλουμε τη θετικότητα, την εργατικότητα, τη συνέπεια και την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Αλεξάνδρειας για τη γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και την προσφορά τους στον Αντιδήμαρχο  κ. Σωτήριο Τόκα, στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Γκιουρτζή Στέφανο, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας και στον Διοικητή της κ. Αμανατίδη Ιωάννη, στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νησίου κ. Νίκο Θεμελή, στην εργολάβο καθαρισμού του Σχολείου μας κ. Παναγιώτα Στεργίου και ιδιαίτερα στην κ. Έφη Στ. Καραγιάννη, δημοσιογράφο και ιδιοκτήτρια της ενημερωτικής ιστοσελίδας alexandriamou, που γρήγορα και παρόλο τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν, ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημά μας και όπως πάντα, στάθηκε αρωγός μας στις δυσκολίες και στις αντιξοότητες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, από το πρωτόγνωρο αυτό καιρικό φαινόμενο που σάρωσε την περιοχή μας!  

                                                           Ο Δ/ντής του Δημ. Σχ. Νησίου

                                                                 Μάνος Βαρακλής

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!