Τίτλοι Ειδήσεων

 

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων (07/10-18/10/19) Κύριο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων (07/10-18/10/19)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :

 Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. θα τελέσει Αγιασμό στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.

Το διάστημα 8-11 Οκτωβρίου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην αίθουσα του Συνοδικού Μεγάρου Αθηνών, ενώ το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου θα λάβει μέρος στις χειροτονίες των νέων Μητροπολιτών στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος πάνω από το Βιβλιοπωλείο «Παύλειος Λόγος»), θα ομιλήσει με θέμα: «Το ποτήριον του Χριστού», στο πλαίσιο των Ακαδημαϊκών διαλόγων που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις.

Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 5:00 μ.μ. θα συνοδεύσει το Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας Σουμελάς στην πλατεία της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του Ιερού Εικονίσματος και στην συνέχεια με λιτανευτική πομπή θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Θεσσαλονίκης, όπου και θα τοποθετηθεί προς προσκύνηση των πιστών ενόψει της Πανηγύρεως του Ιερού Ναού.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ. θα παραστεί και θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 8:00 μ.μ. θα παραστεί στην κεντρική εκδήλωση του Δήμου Βεροίας για την Απελευθέρωση της πόλεως στον Χώρο Τεχνών Βεροίας.

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας, επί τη εορτή πάντων των εν Βεροία Αγίων. Στο τέλος της θείας Λειτουργίας θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως και στη συνέχεια θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων στην Πλατεία Ρακτιβάν (Ωρολογίου). Στις 11:45 π.μ. θα παραστεί στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μακαριστού Μητροπολίτου Βεροίας κυρού Παύλου Γιαννικόπουλου στον αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Μεγάρου Βεροίας.

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας