ΔΕΗ: Νέα ρύθμιση 24 δόσεων για οφειλές έως 1.000 ευρώ Κύριο

13 Μαρ 2017
ΔΕΗ: Νέα ρύθμιση 24 δόσεων για οφειλές έως 1.000 ευρώ

Το νέο πρόγραμμα διακανονισμών για οφειλές προς τη ΔΕΗ ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με

τις αποφάσεις που ελήφθησαν οι οφειλέτες μπαίνουν σε 3 κατηγορίες:

Για οφειλές έως 500 ευρώ προβλέπεται πάγωμα της οφειλής για 1 χρόνο, εφόσον εφεξής ο πελάτης είναι συνεπής στις πληρωμές του.

Για οφειλές έως 1000 ευρώ δίνεται η δυνατότητα διακανονισμού σε 24 δόσεις Για οφειλές άνω των 1000 ευρώ προβλέπεται είτε προκαταβολή 10% και 18 δόσεις ή προκαταβολή 20% και 36 δόσεις.

Εφόσον οι πελάτες είναι συνεπείς τότε θα έχουν έκπτωση 10% στο τιμολόγιό τους.

Τέλος για όσους είχαν υπαχθεί στην προηγούμενη ευνοϊκή ρύθμιση των 36 δόσεων χωρίς προκαταβολή και έχασαν δύο μήνες, μπορούν εκ νέου να ενεργοποιήσουν τη ρύθμιση εφόσον αποπληρώσουν τις δόσεις που έχασαν καθώς και την τρέχουσα δόση του διακανονισμού.

 

dikaiologitika.gr

Το νέο πρόγραμμα διακανονισμών για οφειλές προς τη ΔΕΗ ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν οι οφειλέτες μπαίνουν σε 3 κατηγορίες: Για οφειλές έως 500 ευρώ προβλέπεται πάγωμα της οφειλής για 1 χρόνο, εφόσον εφεξής ο πελάτης είναι συνεπής στις πληρωμές του. Για οφειλές έως 1000 ευρώ δίνεται η δυνατότητα διακανονισμού σε 24 δόσεις Για οφειλές άνω των 1000 ευρώ προβλέπεται είτε προκαταβολή 10% και 18 δόσεις ή προκαταβολή 20% και 36 δόσεις. Εφόσον οι πελάτες είναι συνεπείς τότε θα έχουν έκπτωση 10% στο τιμολόγιό τους. Τέλος για όσους είχαν υπαχθεί στην προηγούμενη ευνοϊκή ρύθμιση των 36 δόσεων χωρίς προκαταβολή και έχασαν δύο μήνες, μπορούν εκ νέου να ενεργοποιήσουν τη ρύθμιση εφόσον αποπληρώσουν τις δόσεις που έχασαν καθώς και την τρέχουσα δόση του διακανονισμού.www.dikaiologitika.gr

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!