Έφυγε από τη ζωή ο Nησιώτης Θανάσης Σπανός, ένας επιχειρηματίας που έγραψε ιστορία στην Μελβούρνη Κύριο

Έφυγε από τη ζωή ο Nησιώτης Θανάσης Σπανός, ένας επιχειρηματίας που έγραψε ιστορία στην Μελβούρνη

Βαθύτατη θλίψη προκάλεσε στην ελληνική παροικία η είδηση του θανάτου του Θανάση Σπανού, ενός επιχειρηματία που έγραψε ιστορία στην Μελβούρνη με μαγαζιά όπως το Medallion στη Lonsdale Street, ταβέρνα “Θανάσης” στο Hughsdale και Vanilla στο Oakleigh.

Ο στενός του φίλος και συμπατριώτης του από την Ημαθία, ο συνάδελφος μας στο “Νέο Κόσμο”, Ηλίας Ντωνούδης, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

“Έφυγε πριν λιγες ώρες, για το μεγάλο, χωρίς επιστροφή ταξίδι, ο γνωστός επιχειρηματίας Θανάσης Σπανός, νικημένος από την επάρατη νόσο.
Ο θανών, γεννημένος στο Νησί Ημαθίας, ήταν από τους πιο γνωστούς συμπαροίκους και ασχολήθηκε με τον χώρο της εστίασης.

Το θρυλικό MEDALLION στην Λόνστειλ Στρίτ ήταν για χρόνια πολλά, σημείο αναφοράς των Ελλήνων και όχι μόνον, γράφοντας μια ξεχωριστή ιστορία!
Ακολούθησε η μετακίνηση στο ‘Οκλι με το VANILLA, από τα πιο δημοφιλή σποτ της διάσημης πλέον, γειτονιάς των Ελλήνων της Μελβούρνης και του ευρύτερου ελληνισμού της Αυστραλίας!

Γλεντζές, έξω καρδιά, με απίστευτες πλάκες και ιδιαίτερη αδυναμία στο τσίπουρο, έζησε έντονα την ζωή του, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε.....αποσυρθεί από την δημόσια ζωή αποφασισμένος να κερδίσει την πιο μεγάλη και σκληρή μάχη της ζωής του.
Δεν τα κατάφερε όμως.....

 

Καλό ταξίδι Νάσιο!”.

Ένας άλλος στενός του φίλος, ο ηθοποιός και φωτογράφος Αντώνης Μπαξεβανίδης επιβεβαίωσε με λυγμούς την είδηση του Θανάση Σπανού. “¨Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Θανάσης ήταν σαν ήρωας κινηματογραφικής ταινίας” μας είπε.

 

Kαλό παράδεισο...από το alexandriamou.gr και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Σπανού.

 

πηγη:rythmos.com.au

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!