Επιτυχημένη συμμετοχή της OLYMPIAELECTRONICS A.E. στην κορυφαία εμπορική έκθεση LIGHT&BUILDING 2024

Επιτυχημένη συμμετοχή της OLYMPIAELECTRONICS A.E. στην κορυφαία εμπορική έκθεση LIGHT&BUILDING 2024

Μία από τις κορυφαίες εκθέσεις του κλάδου μας, η LIGHT&BUILDING 2024 άνοιξε τις πύλες της στις 03 Μαρτίου και τις έκλεισε επιτυχώς στις 8 Μαρτίου 2024. Η OLYMPIAELECTRONICS  A.E. συμμετείχε για ακόμη μία φορά στην διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης που αποτελεί χώρο συνάντησης και διασύνδεσης του κλάδου μας.

 

 

Κατά την διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκανοι νέες τάσεις φωτισμού, της ηλεκτροδότησης και της ψηφιοποίησηςτης τεχνολογίας υπηρεσιών οικίας και κτιρίων. Σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη κοινωνία η LIGHT&BUILDING 2024και οι εκθέτες της προσπάθησαν να προσφέρουν λύσεις που να μπορούν να ανταποκριθούν στις μελλοντικές απαιτήσεις.

 

 

Οι ιδιοκτήτες της OLYMPIAELECTRONICS A.E.,κ.Νικόλαος Αρβανιτίδης – CEO, κ. Δημήτριος Λακασάς – CEO, και κ. Διονύσιος Λακασάς – CTO, μαζί με τα στελέχη του Τμήματος Εξαγωγών της εταιρείας, υποδέχθηκαν  το πλήθος επισκεπτών στο περίπτερο 4.1, standΒ58. Παρουσίασαν τις ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις φωτισμού ασφαλείας, πυρανίχνευσηςκαι συναγερμού που παράγονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα.Κύριος στόχος της OLYMPIAELECTRONICS A.E. είναι η εφαρμογή καινοτόμου τεχνολογίας στη σχεδίαση και παραγωγή των  προϊόντων της, για μία κοινωνία πιο ασφαλή.

 

 

Σε μια αγορά ταχέως αναπτυσσόμενη, η OLYMPIAELECTRONICS A.E.με συνέπεια έχει καταφέρει να δημιουργήσει και να παρέχει ένα πλήρες πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών   βασισμένο στην ποιότητα, την αξιοπιστία, τις ανταγωνιστικές τιμές και κυρίως την πολύ υψηλή απόδοση των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

 


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας