Τίτλοι Ειδήσεων

 

Καιρός: Ανεβαίνει το θερμόμετρο Κύριο

Καιρός: Ανεβαίνει το θερμόμετρο

Βελτιώνεται ακόμη περισσότερο ο καιρός σήμερα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ και σήμερα ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος σχεδόν σε όλη τη χώρα, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο και να πηγαίνει σε πολλά μέρη πάνω από τους 20 βαθμούς. Αναμένεται ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ στο Καστελόριζο μόνο υπάρχει πιθανότητα για σποραδικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα πάει σε υψηλά επίπεδα για την εποχή, ωστόσο οι βοριάδες στο Αιγαίο θα είναι ενισχυμένοι. Συγκεκριμένα, αναμένονται άνεμοι που θα φτάσουν στο Ιόνιο τα 4 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, αλλά από το απόγευμα αναμένεται να εξασθενήσουν.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 03 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ στις Κυκλάδες. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αίθριος. Στα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην περιοχή του Καστελλόριζου μέχρι το απόγευμα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα στα βόρεια. Θερμοκρασία: Από 12 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Aνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Aνεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας