Οι ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ευχαριστούν θερμά Κύριο

Οι ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ευχαριστούν θερμά

ΟΙ ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ!

Στις 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παιδική θεατρική παράσταση της ομάδας μας,   σ’ ένα κατάμεστο θέατρο στο Πλατύ και σ΄ ένα κλίμα ιδιαίτερα συγκινητικό και γεμάτο χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους "ΜΥΛΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑ" που ήταν και ο χορηγός της παράστασης μας και μας στηρίζει ιδιαίτερα στις δράσεις μας.

Θερμά ευχαριστούμε τους μουσικούς που πλαισίωσαν το μουσικό μας σύνολο, τους: Μητρόπουλος Γεώργιος(λύρα) και Λαχανής Βαγγέλης(νταούλη). Τον Κουτσαμπασόπουλο Θωμά για την επιμέλεια του μουσικού συνόλου και τη Βάσια Κλεάνθη στα φωνητικά και στο τραγούδι.

‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες που προσφέραν τη βοήθεια τους καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης καθώς και για την προετοιμασία αυτής: Κάρλου Νάνσυ, Χολέβα Παναγιώτα, Προκοπίου Νατάσα, Κολοθά Ελευθερία, Βισόκαλη Θωμαή, Πιτσικοπούλου Άσπα, άλλα και όλους τους γονείς που στήριξαν την προσπάθεια μας.

Ευχαριστούμε τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου που είναι και αρωγός της προσπάθειας μας και αγκαλιάζει υπό την σκέπη του την ομάδα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα διαδικτυακά μέσα που μας στηρίζουν στις δράσεις μας!

Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο που μας τιμά και μας στηρίζει με την παρουσία τους σε όλες μας τις παραστάσεις !

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2019 ! ΟΙ ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ! Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΒΕΣΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!