Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης και Αλληλεγγύης του Συλλόγου γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας Κύριο

Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης και Αλληλεγγύης του Συλλόγου γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας

Για μια ακόμη χρονιά το Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης και Αλληλεγγύης του Συλλόγου γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου –Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας είναι

στην τελική φάση ολοκλήρωσης των κατασκευών και των εκθεμάτων .

Η Ομάδα γονέων, που πλέον πολύ πιο οργανωμένη , με την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων αλλά με κέφι και διάθεση, εδώ και αρκετό καιρό συγκεντρώνεται και ομαδικά δημιουργούν όμορφες κατασκευές και συγχρόνως χαίρονται και περνάνε όμορφα με ένα πολύ καλό παρεΐστικο πνεύμα συνεργασίας.

Αρωγοί και συμπαραστάτες αυτής της προσπάθειας και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας που συμμετέχουν κατασκευάζοντας λαμπάδες, κουτιά, σελιδοδείκτες, κούπες κ.α. Εκτός από τους εκπαιδευτικούς όμως σε όλη αυτή την προσπάθεια συμπαραστέκονται και πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και μεμονωμένα άτομα δημιουργώντας όμορφες κατασκευές εθελοντικά για το παζάρι μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και φέτος οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες της πόλης μας θα έρθουν να θαυμάσουν ότι ετοιμάσαμε με αγάπη και μεράκι και θα στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε για να προσφέρουμε περισσότερες δεξιότητες στα παιδιά μας .

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας