Το ανανεωμένο Coffee Station στην Αλεξάνδρεια ξεκίνησε την λειτουργία του υπό νέα διεύθυνση Κύριο

Το ανανεωμένο Coffee Station στην Αλεξάνδρεια ξεκίνησε την λειτουργία του υπό νέα διεύθυνση

Το ανανεωμένο Coffee Station στην οδό Αριστοτέλους 25 (έναντι ΚΤΕΛ Αλεξάνδρειας) ξεκίνησε την λειτουργία του το πρωί της

Πέμπτης 22 Μαρτίου υπό νέα διεύθυνση.

Από τις 6:00 το πρωί καθημερινά προσφέρει το αγαπημένο σας καφεδάκι που μπορείτε να το συνοδέψετε με ζεστή λαχταριστή μπουγάτσα, τυρόπιτα, κρουασάν κλπ.Επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας όλο και κάτι χρειάζεται για τσιμπολόγημα ανάμεσα στα γεύματα, μια  μεγάλη ποικιλία από snaks, κρύα σάντουϊτς , τοστ κλπ σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

Από το  Coffee Station μπορείτε να προμηθευτείτε ψωμί σε διάφορες ποικιλίες με 0,50€ καθώς και ποικιλίες αρτοσκευασμάτων σε τιμές έκπληξη!

Λαχταράτε γλυκό;  Στην ανανεωμένη άιθουσα του coffee station δημιουργήθηκε τμήμα ζαχαροπλαστείου με λαχταριστές γλυκιές λιχουδιές...

Κεράσματα διαφόρων ειδών με 6,90€/ κιλό, σιροπιαστά με 6,50€/κιλό, γλυκά σε χαμηλές τιμές, τούρτες 1,1-1,2 κιλών μόνο με 6,50€, τούρτες παγωτού μόνο με 10,00€.

Στο coffee station μπορείτε να παραγγείλετε την τούρτα της αρεσκεία σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων.

 ...Γευτείτε και κερδίστε...!!! Τώρα στο ανανεωμένο coffee station γευτείτε τις προτάσεις μας και μπήτε στην κλήρωση για μια 3ήμερη διαμονή στο Nymfes Hotel & Spa στα Λουτρά Πόζαρ.

Θα μας βρείτε στην Αριστοτέλους 25, έναντι ΚΤΕΛ  Αλεξάνδρειας και στο τηλέφωνο 23335 03609.

Δείτε παρακάτω τα προϊόντα μας, γευτείτε τα και...κερδίστε!!!

 coffee station 1

coffee station  2

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!