Ζώδια και Φθινοπωρινή Ισημερία - Γράφει η αστροψυχολόγος Μελίνα Εσερμπόγλου Κύριο

Ζώδια και Φθινοπωρινή Ισημερία - Γράφει η αστροψυχολόγος Μελίνα Εσερμπόγλου
Ζώδια και Φθινοπωρινή Ισημερία
 
Σήμερα μπαίνουμε επίσημα στην πρώτη μέρα του Φθινοπώρου. Ήρθε η στιγμή να περάσουμε σε ένα άλλο στάδιο, καθώς χρειάζεται να φυτέψουμε τους κατάλληλους σπόρους για να μπορέσουμε αργότερα να συλλέξουμε ότι ευδοκίμησε.
Ουσιαστικά μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού, που στην αστρολογία η 0η μοίρα θεωρείται κρίσιμη, καθώς παίρνονται σημαντικές αποφάσεις. Θα λέγαμε πώς τώρα η Περσεφόνη παίρνει τα ηνία στα χέρια της, αποσύρεται στον Κάτω Κόσμο για να αρχίσει το έργο της. Είναι μια στιγμή που αρχίζουμε να δημιουργούμε, όχι όμως για να δούμε άμεσα αποτελέσματα, αλλά για να βάλουμε την κατάλληλη δομή σε αυτό που θέλουμε και ονειρευόμαστε να κάνουμε. Είναι μια νέα αρχή που απαιτεί, να έρθουμε πιο κοντά στο εσωτερικό μας κομμάτι. Το ότι ο Ήλιος μπαίνει στο Ζυγό, ζητά από μας να βρούμε το ισορροπημένο μέρος του εαυτού μας. Είμαστε μεταξύ δυο καταστάσεων και πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε αποφάσεις.
 
Τι πρέπει να κάνουν τα ζώδια.
 
Κριός
Να βρείτε τη λεπτή διαχωριστική μέσα σας και να μπορείτε να πάρετε αποφάσεις με διάκριση και χωρίς εκρήξεις θυμού.
Ταύρος
Βρίσκεστε μπροστά σε μια σειρά αποκαλύψεων και έτσι πολλές φορές μπορείτε να βγάλετε το πολυπόθητο συμπέρασμα σε αυτό που σας απασχολεί.
Δίδυμοι
Παίρνετε τα ηνία στα χέρια σας και αρχίζετε να χτίζετε πράγματα, υπολογίζοντας αυτή τη φορά στις δυνάμεις σας.
Καρκίνος
Προχωράτε κρατώντας πάντα μια επιφυλακτικότητα σε αυτά που ακούτε. Διώξτε μακριά τις «σειρήνες» που σας μπλοκάρουν.
Λέων
Διδάσκεστε από το παρελθόν, βλέποντας μπροστά σας τα λάθη που κάνατε. Είναι η στιγμή ίσως να αλλάξετε στρατόπεδο.
Παρθένος
Βάζοντας μπροστά τη λογική στα πράγματα και αντισταθμίζοντας τα συναισθήματά σας, βρίσκετε άκρη σε αυτό που σας απασχολεί.
Ζυγός
Βάζετε τα πράγματα σε μια σειρά ότι αφορά τις σχέσεις σας, δείχνοντας πώς θα κατανοήσετε, πoια ήταν τα σημεία που φταίξατε και πώς μπορείτε να τα διορθώσετε.
Σκορπιός
Ότι ελπίζατε και αυτά που θέλατε να κάνετε, βρίσκονται μπροστά σας, αρκεί να απλώσετε απλά το χέρι σας να τα πάρετε.
Τοξότης
Το οικονομικό κομμάτι συνεχίζει να σας απασχολεί και το να κινηθείτε έξυπνα, θα σας δείξει νέους τρόπους προς μια νέα κατεύθυνση.
Αιγόκερως
Βιώσατε και βιώνετε αρκετές αλλαγές, ήρθε η ώρα όμως της κάθαρσης για να μπορέσετε να λυτρωθείτε.
Υδροχόος
Σχέσεις με κοντινά άτομα, έρχονται να ξεκαθαρίσουν και να δείξουν πώς πρέπει και οι δυο πλευρές να παίξουν με ανοιχτά χαρτιά.
Ιχθύες
Καταφέρατε πολλά το τελευταίο διάστημα. Μην αφεθείτε στα πάθη σας και γκρεμίσετε αυτά που φτιάξατε. Τα κατάλληλα εργαλεία είναι στα χέρια σας. Μη φοβηθείτε να τα χρησιμοποιήσετε.
 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας