alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου επισκέφθηκε το Ιστορικό Μουσείο Νησίου  ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Βαλαγιάννη από τη Θεσσαλονίκη.
Οι απόφοιτες των ¨Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Θηλέων Βαλαγιάννη¨ ξεναγήθηκαν στο χώρο του Μουσείου

Κατηγορία Αρχική
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 18:41

Η κλήρωση του Champions League

 

Η κλήρωση του Champions League

Τα ζευγάρια της φάσης των «8»

Επανάληψη του περσινού τελικού ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης έβγαλε η κλήρωση του Champions League.

Κατηγορία Αρχική

 

Ζούμε σε μια χώρα όπου τα περιστατικά κακοποίησης ζώων αλλά και ανθρώπων είναι πλέον μια ωμή πραγματικότητα και μια καθημερινότητα και είναι ακόμη πιο σοκαριστικό το γεγονός πως πλέον τα κοιτάμε, στην καλύτερη των περιπτώσεων συνεισφέρουμε οικονομικά και στη χειρότερη απλώς σχολιάζουμε διαδικτυακά, αλλά τίποτα ωστόσο πια δε μας σοκάρει.

Σε έναν κόσμο που βρίθει ανισορροπίας και καθώς οι ψυχικές διαταραχές ολοένα και

Κατηγορία Αρχική

 Την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 το Κέντρο “Τα Παιδιά της Άνοιξης” και το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας δέχτηκαν επίσκεψη από εκπροσώπους της εταιρείας ΄΄AGRISA.E. Σπόροι-Σπορόφυτα΄΄, οι οποίοι προσέφεραν σπορόφυτα κηπευτικών διαφόρων ειδών, προκειμένου να μεταφυτευθούν στα θερμοκήπια του Κέντρου.

  Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία για τη συνεχή στήριξη και βοήθεια που μας παρέχει.

Στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας!

Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ& Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

 
Κατηγορία Αρχική

Στις 20 Μαρτίου 2015 θα ξεκινήσει η εφαρμογή του Εθνικού Προγράμματος χαλαζικής προστασίας με εναέρια μέσα που εκτελεί ο ΕΛΓΑ.

Κατηγορία Αρχική

Η Ημαθία ολόκληρη πενθεί για τον αδόκητο χαμό της μαθήτριας Νατάσας Δαμκαλή. Θα ήθελα εκ μέρους όλων των  συμπολιτών μας να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους γονείς της,

Κατηγορία Αρχική

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ ¨Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας¨ κύριος Παντόπουλος Αθανάσιος, τα παιδιά, οι παιδαγωγοί του Β΄Βρεφονηπιακού Σταθμού Αλεξάνδρειας

Κατηγορία Αρχική

Επίθεση  δέχθηκε η ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας ,www.esalexandrias.gr , τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 20/03/2015, από Τζιχαντιστές μουσουλμάνους.

Κατηγορία Αρχική

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 7:00μ.μ. θα χοροστατήσει στους Χαιρετισμούς της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον χωρίο Νησί Ημαθίας.

Κατηγορία Αρχική

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δήμου και τα δικά μου προσωπικά για τον αδόκητο χαμό της νεαρής μαθήτριας Νατάσας Δαμκαλή. Η νεαρή συμπολίτισσα έδωσε τη μάχη της για τη ζωή, αλλά ο αγώνας της ήταν άνισος και υπέκυψε.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας