alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Η Μελίκη συνεχίζει το νικηφόρο σερί της αυτή τη φορά κάμπτοντας την σθεναρή αντίσταση της Καστοριάς! ΑΕΛκαι Αίολος συνέχισαν χωρίς απώλειες την πορεία τους επικρατώνταςΈδεσσας και Νίκης Βόλου αντίστοιχα(το δεύτερο ήταν και κεκλεισμένων των θυρών).

Κατηγορία Αρχική

Μπροστά σε πάρα πολλούς φίλους τους τα κορίτσια του Ποσειδώνα κατέκτησαν ακόμη μία νίκη αυτή τη φορά επί του Αρχέλαου Κατερίνης με 3-2 σετ. Με εξαιρετική εμφάνιση τα κορίτσια του Αρχέλαου διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο – 5ο σετ. 

Κατηγορία Αρχική
 
Τρείς τραυματίες, με τον ένα από αυτούς να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο απολογισμός της συντριβής ενός εκπαιδευτικού αεροσκάφους τύπου Τσέσνα, σήμερα το μεσημέρι στον ποταμό Αξιό.
Κατηγορία Αρχική
 
Ο πληθυσμός στη χώρα μας γηράσκει καθώς σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε γηράσκοντα πληθυσμό με ποσοστό αύξησης 21,4%, έναντι 17,2% του ευρωπαϊκού μέσου όρου.
Κατηγορία Αρχική
 
Το μπαχαρικό που προστατεύει από εμφράγματα και καρκίνοΑποτελεί την βάση των μπαχαρικών στο κάρι, είναι συγγενές με την πιπερόριζα (τζίντζερ) και ένας από τους πιο υγιεινούς τρόπους για να προσθέσετε γεύση (και χρώμα!) στο φαγητό.
 
Κατηγορία Αρχική
perierga.gr - Καθημερινά αντικείμενα γεμάτα μικρόβια!
 
Εάν περιμένετε ότι μόνο οι τουαλέτες, οι σκουπιδοντενεκέδες και τα πεζοδρόμια αποτελούν πηγή μικροβίων είστε πολύ γελασμένοι. Υπάρχουν μερικά αντικείμενα που τα χρησιμοποιείται άφοβα, χωρίς να γνωρίζετε ότι στην πραγματικότητα «κουβαλούν» πλήθος από μικρόβια και βακτήρια. Ποια είναι αυτά;
Κατηγορία Αρχική

Kατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από τηλεφωνικές κλήσεις , φωτογραφίες και καταγγελίες πολιτών της Δ.Κ. Αλεξάνδρειας, το alexandriamou.gr  προέβη σε λεπτομερή έλεγχο και καταγραφή προβλημάτων τηςπόλης μας που σχετίζονται με την ασφαλή διέλευση και κυκλοφορία οχημάτων από συγκεκριμένους δρόμους.

Αναλυτικότερα κάποιοι  δρόμοι όπως

Κατηγορία Τάδε Έφη...

   

Ο Μακεδονικός αγώνας ένας ιδιότυπος πόλεμος  εντάσσεται στις αγωνιώδεις  προσπάθειες  του  Ελληνισμού σε όλη τη διάρκεια του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα να αποτινάξει τον Οθωμανικό ζυγό και να ενσωματώσει τη Μακεδονία  στο  ελεύθερο Ελληνικό κράτος.

Κατηγορία Αρχική

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για τους αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «ὁ Ἠμαθίων» χθες Σάββατο 21 Μαρτίου η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πάλης παίδων και κορασίδων για το 2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Μάκρης (πρώην αμερικάνικη βάση).

Κατηγορία Αθλητικά


O Λαογραφικός Σύλλογος ¨Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ¨ καλεί τα μέλη  του την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 και ώρα 11.00 στην αίθουσα

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας