alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από τις εξαντλητικές δίαιτες;

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η… διακαής επιθυμία (μαζί με τον πανικό;) που αρχίζει να μας κυριεύει για την εμφάνιση -σε κοινή θέα- του ημίγυμνου σώματός μας, πολλές φορές μας οδηγεί σε ακραία μέτρα όπως οι εξαντλητικές και στερητικές δίαιτες.

 

Κατηγορία Αρχική

2η μέρα των εκδηλώσεων προς τιμή των Αγίων Κων/νου & Ελένης στο Λουτρό Ημαθίας το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαϊου.

Κατηγορία Αρχική
 
«Το παν είναι να υπάρχει χημεία μέσα στην ομάδα»
 
Το μπάσκετ, η πορεία του ως Τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, αλλά και η προσώπικη του άποψη σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα του ελληνικού μπάσκετ, ήταν οι άξονες της συζήτησης του Νίκου Σταυρόπουλου με τους σπουδαστές του Τομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Κατηγορία Αθλητικά

Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές (σε έντυπα οικονομικής προσφοράς της υπηρεσίας) για την προμήθεια και τοποθέτηση inverter,  με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή στη συνολική αξία της προμήθειας, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 26.014,50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Κατηγορία Αρχική

Την Πέμπτη 14 Μαΐου παρέα με τον Άξελ, ξεκινήσαμε για ένα ακόμη ταξίδι ζωοφιλικών ενημερώσεων στο Νηπιαγωγείο & στο Δημοτικό Σχολείο Πρασινάδας(Α’- Β’), αλλά και στην Ε’- Στ’ στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδας στην Περαία Θεσσαλονίκης, προσκεκλημένοι από το ζωοφιλικό σωματείο Δήμου Θερμαϊκού «Ο Σείριος».

Κατηγορία Αγκαλιάζω

 

Την Τρίτη 26 Μαΐου και ώρα 12:00-14:00, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας, με θέμα: ««Αξιολόγηση-υποστήριξη παιδιών με ήπιες μαθησιακές δυσκολίες», για τους εκπαιδευτικούς των τάξεων Α΄ και Β΄, Τμημάτων Ένταξης, Τάξεων. Η επιμορφωτική συνάντηση υλοποιείται σε συνεργασία με τη Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής 10ης Εκπ/κής Περιφ. Ε.Α.Ε. και το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας. Ως εκ τούτου, θα συμμετάσχουν και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αρχική

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία Α.Π.7,8,9» - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων

Κατηγορία Αρχική
 
Η βουλευτής του νομού μας Φρόσω Καρασαρλίδου πραγματοποίησε την Τρίτη επισκέψεις στα υποκαταστήματα των ΠΕΔΥ (ΙΚΑ) Βέροιας και Νάουσας με σκοπό να συζητήσει με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών και τους γιατρούς για τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από την περιοριστική πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων στον τομέα της δημόσιας υγείας.
Κατηγορία Αρχική
 
Τελευταία μέρα σήμερα για τις εκπαιδευόμενες στο μάθημα των Ιταλικών, του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας. 
Κατηγορία Αρχική
 
Το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας «Αστεράκια» συναντά τη Θεατρική Ομάδα του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής «Κομήτες» στην παράσταση «Η Γκριζούπολη». Η Γκριζούπολη αντανακλά τη φθορά που υπέστη η ανθρώπινη φύση στην σύγχρονη κοινωνία. Μια κοινωνία που αναλώνεται γύρω από το στείρο εαυτό της δίχως να αφήνει «χώρο» σε κάθε τι που θα χαρακτηρίζαμε «διαφορετικό».
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας