alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019

Το Ασφαλιστικό Γραφείο ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών από το 1999.

Με γνώμονα τη συνέπεια και την αξιοπιστία καταγράφει μια συνεχή ανοδική πορεία και είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία της χώρας, με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.Έχοντας εξασφαλίσει προνομιακή συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, το γραφείο μας είναι σε θέση να καλύψει κάθε ασφαλιστικό αντικείμενο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με πακέτα προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.

Είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής. Φροντίζουμε υπεύθυνα τα συμφέροντά σας, χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.

Με επαγγελματισμό, αλλά και αληθινό ανθρώπινο ενδιαφέρον, είμαστε δίπλα σας κάθε ώρα και μέρα, για να εξασφαλίσουμε την μεγαλύτερη προστασία της περιουσίας, της υγείας και της ευημερίας της οικογένειάς σας.


Γιατί να μας εμπιστευτείτε:

Είμαστε ασφαλιστές. Γνωρίζουμε τη δουλειά μας, την αγαπάμε και την κάνουμε καλά. Και δουλειά μας είναι η δική σας εξασφάλιση. Να είστε και να νοιώθετε ασφαλείς. Καλύπτουμε όλα τα ενδεχόμενα στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Διασφαλίζουμε τα συμφέροντα και την εξυπηρέτησή σας χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις. Προσεγγίζουμε τον κάθε πελάτη προσωπικά και ανθρώπινα. Γιατί οι πελάτες μας ειναι οι “δικοί μας άνθρωποι”
Δεν χρειάζεστε απλώς ασφάλεια. Χρειάζεστε ασφαλιστή.Στις Ασφάλειες Μαργαριτόπουλος είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ασφαλιστές και γι’ αυτό μπορούμε να δεσμευτούμε πως θα είμαστε πάντα δίπλα σας!Συζητήστε μαζί μας όποιο ασφαλιστικό ζήτημα σας απασχολεί και διαπιστώστε το επίπεδο των υπηρεσιών μας.

 Aσφάλειες ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ :Τώρα και στην Αλεξάνδρεια

Βετσοπούλου 84   Τηλ : 2333305130 / 5131 / 5132

KIN : 6987556146

www.margaritopoulos.com

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Επιχειρείν

Μεγάλοι κερδισμένοι του φορολογικού σ/ν που έθεσε σε διαβούλευση η κυβέρνηση της Ν.Δ. οι μεγάλες κερδοφόρες επιχειρήσεις και τα ατομικά εισοδήματα πάνω από 100.000 ευρώ ετησίως, που τα δηλώνουν μονο το 1% των φορολογούμενων.
Γι αυτους αλλωστε ''εργάζονται'' . Πυρετωδώς.
Οι ελπίδες των μεσαίων στρωμάτων για ελαφρύνσεις διαψεύδονται οικτρά.
Γι αυτο ακυρώθηκαν τα θετικά μέτρα που είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το 2020. Ακυρώνεται η μείωση της προκαταβολής φόρου, ακυρώνεται η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης έως 20.000 ευρώ και η δραστική μείωση για υψηλότερα εισοδήματα. Ακυρώνεται η μείωση του ΕΝΦΙΑ έως 50% για μικρομεσαίες ιδιοκτησίες. Ακυρώνεται η μείωση του ΦΠΑ από 13% σε 11%.
Η Ν.Δ., αφού εγκατέλειψε όσα έλεγε προεκλογικά για την καταστροφή της οικονομίας και το 4ο Μνημόνιο, αφού ανέκρουσε πρύμναν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το προσφυγικό, σήμερα εγκαταλείπει και τα μεσαία στρώματα στην υπερφορολόγηση που και η ίδια τους επέβαλε χρεοκοπώντας τη χώρα.
Ας μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις στον λαό.
Ας μην κρύβονται οι ''άριστοι'' στην άμμο.

Φρόσω Καρασαρλίδου.

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 , τον οποίο οι μαθητές και οι μαθήτριες πλημμύρισαν από χαρά, χαμόγελο, εκπλήξεις, και συγκίνηση.

Η αποφοίτηση αποτελεί για τους μαθητές το επιστέγασμα και τη δικαίωση των προσπαθειών που έκαναν στην διάρκεια της μαθητικής τους ζωής. Η κορυφαία αυτή στιγμή της σχολικής ζωής γιορτάστηκε με κάθε επισημότητα. Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των αποφοίτων.

Γονείς και εκπαιδευτικοί –συνεπείς συμπαραστάτες των παιδιών όλα αυτά τα χρόνια- συμμετείχαν σε αυτή τη χαρούμενη και συγκινητική βραδιά. Εξαιρετικό το μουσικοχορευτικό δρώμενο που στήθηκε από τους μαθητές του σχολείου  σε συνεργασία με τη Σχολή Χορού "Αρμονία της Κίνησης" της Αννέτας και της Βάσως Λακασά, οι οποίοι κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους και να αποσπάσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Δριστάς καθώς και πλήθος κόσμου. Η βραδιά είχε τα πάντα...κέφι, τραγούδι, χορό, δρώμενα, ήταν πραγματικά ένας χορός αποφοίτησης...πολλών αστέρων!!!

Δείτε στιγμιότυπα:

 

Η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν τα ΚΕΠ αποτελεί στόχο της κυβέρνησης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Παράλληλα, επιβεβαίωσε το e-pass για όλα τα διόδια της χώρας.

«Στόχος μας είναι όχι μόνο να μην τα καταργήσουμε (σ.σ. τα ΚΕΠ), αλλά αντίθετα, να τα καταστήσουμε το μοναδικό σημείο που θα χρειάζεται να προσέλθουν για μια συναλλαγή τους με το κράτος οι πολίτες, ιδίως εκείνοι που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία», τόνισε.

Αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της διαλειτουργικότητας όλων των υπηρεσιών και των μητρώων του Δημοσίου είπε ότι «είναι ένα έργο το οποίο χρονικά καλύπτει το σύνολο του βίου της κυβέρνησης, είναι ένα έργο τετραετίας - και αυτό γιατί απαιτεί τον σχεδιασμό, την προκήρυξη και την υλοποίηση μεγάλων έργων».

Τέλος, σχετικά με το ενιαίο e-pass στους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους, ο κ. Πιερρακάκης σημείωσε: «Η λύση έχει ήδη αποφασιστεί και συμφωνηθεί. Τις τεχνικές λεπτομέρειές θα τις εξετάσουμε από κοινού με τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, με τους παραχωρησιούχους, ώστε σύντομα να ανακοινώσουμε και το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης».

Κατηγορία Γενικά

Φορολογικά κίνητρα για ιδιοκτήτες ακινήτων που προγραμματίζουν εργασίες ανακαίνισης περιλαμβάνει το φορολογικό νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Κίνητρα που αναμένεται να τονώσουν τον κλάδο της οικοδομής, αλλά και να ωθήσουν τους επαγγελματίες αυτού του τομέα να εκδίδουν αποδείξεις και τιμολόγια, έτσι ώστε ταυτόχρονα να περιοριστεί η φοροδιαφυγή.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων που θα κάνουν εργασίες ανακαίνισης το 2020, 2021 και 2022 θα έχουν σημαντική έκπτωση φόρου τα αμέσως επόμενα τέσσερα χρόνια. Το 40% των δαπανών για την ανακαίνιση των ακινήτων τους θα εκπίπτει από τις οφειλές φόρου εισοδήματος της επόμενης τετραετίας υπό ορισμένους κανόνες και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Το ανώτατο όριο έκπτωσης που θα γίνεται σε κάθε ιδιοκτήτη φτάνει τα 19.200 ευρώ.

Τι προβλέπει για τις ανακαινίσεις ακινήτων το νομοσχέδιο
Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο 16 του φορολογικού νομοσχεδίου προβλέπει για τις εργασίες ανακαίνισης ακινήτων τα εξής:


1.Οι δαπάνες που θα πραγματοποιήσουν από 1-1-2020 μέχρι και 31-12-2022 οι ιδιοκτήτες ακινήτων για αμοιβές παροχής υπηρεσιών που σχετίζονται με την ενεργειακή, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των ακινήτων τους, θα μειώνουν σε ποσοστό 40% του ύψους τους τον φόρο εισοδήματος των ιδιοκτητών για τα επόμενα τέσσερα έτη.

Το συνολικό ποσό των εκπιπτουσών δαπανών θα κατανέμεται ισόποσα στα 4 επόμενα έτη και το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε έτος θα μειώνει το φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων που θα βεβαιώνεται στο φορολογούμενο ιδιοκτήτη κατά το έτος αυτό. Σε κάθε περίπτωση, θα ισχύει ανώτατο όριο 48.000 ευρώ στο ύψος των δαπανών που θα μπορούν να ληφθούν υπόψη. Ως εκ τούτου, το ανώτατο ποσό έκπτωσης που θα μπορεί να χορηγηθεί σε κάθε ιδιοκτήτη ανέρχεται σε 19.200 ευρώ, δηλαδή στο 40% των 48.000 ευρώ. Για τον υπολογισμό της έκπτωσης λαμβάνονται υπόψη μόνο οι δαπάνες για τις εργασίες και όχι για τα υλικά.

2.Απαραίτητες προϋποθέσεις για να ισχύσει, εξάλλου, η έκπτωση του 40% των δαπανών για αμοιβές εργασιών ενεργειακής, λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης κτιρίων από το φόρο εισοδήματος του ιδιοκτήτη κατά τα επόμενα 4 έτη είναι:

τα κτίρια για τα οποία πραγματοποιούνται οι δαπάνες να μην έχουν ήδη ενταχθεί ή να μην πρόκειται να ενταχθούν σε πρόγραμμα αναβάθμισης κτιρίων
οι δαπάνες να αποδεικνύονται με νόμιμα παραστατικά του ν. 4308/2014, δηλαδή με αποδείξεις λιανικών συναλλαγών ή με τιμολόγια παροχής υπηρεσιών
οι δαπάνες να έχουν εξοφληθεί με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, δηλαδή με πιστωτικές ή χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες ή μέσω e-banking ή μέσω λογαριασμού πληρωμών Παρόχων Υπηρεσιών Πληρωμών του ν. 3862/2010 ή με τη χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού κ.λπ.
3.Σε περίπτωση εφαρμογής των παραπάνω διατάξεων, κατά το διάστημα 2021-2026, δεν θα εκπίπτει από το ακαθάριστο εισόδημα που αποκτά ο ιδιοκτήτης από τα μισθώματα ποσοστό 5% για δαπάνες επισκευής, συντήρησης, ανακαίνισης ή άλλες πάγιες και λειτουργικές δαπάνες του ακινήτου.

Παραδείγματα για το πώς θα ωφεληθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων
Ο «Ελεύθερος Τύπος» παρουσίασε παραδείγματα για το πώς θα ωφεληθούν ιδιοκτήτες ακινήτων από αυτή την έκπτωση φόρου μέσω των δαπανών για τις εργασίες ανακαίνισης σε κάποιο κτίσμα.

Ετσι, ιδιοκτήτης ακινήτου που το 2020 θα δαπανήσου 5.000 ευρώ για την ανακαίνιση του κτίσματος, αν τα 3.000 ευρώ αφορούν τις εργασίες και τα 2.000 ευρώ την αγορά υλικών για αυτές, ως δαπάνη επί της οποίας θα υπολογιστεί το 40% θα ληφθεί υπόψη το ποσό των 3.000 ευρώ. Συνεπώς, το συνολικό ποσό έκπτωσης φόρου, το οποίο δικαιούται ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης ανέρχεται σε 1.200 ευρώ (στο 40% των 3.000 ευρώ). Το ποσό της έκπτωσης αυτής θα κατανεμηθεί ισόποσα στα επόμενα 4 έτη για να μειώσει τους φόρους εισοδήματος που θα βεβαιωθούν σε βάρος του ιδιοκτήτη κατά τα έτη αυτά. Δηλαδή, σε κάθε ένα από τα έτη της περιόδου 2021-2024 θα αφαιρείται ποσό 300 ευρώ (το ¼ της συνολικής έκπτωσης των 1.200 ευρώ) από το φόρο εισοδήματος, ο οποίος θα βεβαιώνεται στον ιδιοκτήτη με βάση τη φορολογική δήλωση την οποία θα έχει υποβάλει κατά το έτος αυτό. Αν για παράδειγμα ο συνολικός φόρος εισοδήματος που πρέπει να πληρώσει ο ιδιοκτήτης το 2021 είναι 1.000 ευρώ, το τελικό ποσό που θα καλείται να καταβάλει θα περιορίζεται στα 700 ευρώ, καθώς θα εκπίπτει το ποσό των 300 ευρώ. Αν το συνολικό ποσό του φόρου εισοδήματος που πρέπει να πληρώσει το 2022 είναι 500 ευρώ, τότε το τελικό ποσό που θα καλείται να καταβάλει θα είναι 200 ευρώ, καθώς θα εκπίπτει και πάλι ποσό 300 ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση, για ιδιοκτήτη ακινήτου που το 2020 θα κάνει ανακαίνιση με συνολικό κόστος 8.000 ευρώ, από 4.000 ευρώ για εργασίες και υλικά, το ποσό της έκπτωσης θα ανέλθει σε 1.600 ευρώ (στο 40% των 4.000 ευρώ). Αυτή η έκπτωση θα κατανεμηθεί ισόποσα στα επόμενα 4 έτη για να μειώσει τους φόρους εισοδήματος που θα βεβαιωθούν σε βάρος του ιδιοκτήτη κατά τα έτη αυτά. Δηλαδή, σε κάθε ένα από τα έτη της περιόδου 2021-2024 θα αφαιρείται ποσό 400 ευρώ (το ¼ της συνολικής έκπτωσης των 1.600 ευρώ) από το φόρο εισοδήματος ο οποίος θα βεβαιώνεται στον ιδιοκτήτη με βάση τη φορολογική δήλωση την οποία θα έχει υποβάλει κατά το έτος αυτό. Αν για παράδειγμα ο συνολικός φόρος εισοδήματος που πρέπει να πληρώσει ο ιδιοκτήτης το 2021 είναι 3.000 ευρώ, το τελικό ποσό που θα καλείται να καταβάλλει θα περιορίζεται στα 2.600 ευρώ, καθώς θα εκπίπτει το ποσό των 400 ευρώ. Αν το συνολικό ποσό του φόρου εισοδήματος που πρέπει να πληρώσει το 2022 είναι 1.500 ευρώ, τότε το τελικό ποσό που θα καλείται να καταβάλλει θα είναι 1.100 ευρώ, καθώς θα εκπίπτει και πάλι ποσό 400 ευρώ.
Πηγή: iefimerida.gr

Κατηγορία Οικονομία

Αγιασμός τελέστηκε στην πρώτη ανοιχτή συνάντηση του Κοινωνικού Πανεπιστήμιου Ενεργών Πολιτών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας το απόγευμα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019.

Οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου ενημέρωσαν το κοινό για τις πρωτοπόρες δράσεις, τα προγράμματα και τα οφέλη που παρέχει η συμμετοχή τους στα μαθήματα ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε κι ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας, κ. Στέφανος Δριστάς.

Οι θεματικές ενότητες που θα λειτουργήσουν για τη φετινή χρονιά.

1)Μαθήματα Ψυχολογίας

(θέματα που άπτονται της ψυχικής και κοινωνικής μας υγείας)

2)Δημιουργική Γραφή για Παιδιά

    

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε 15 τετράωρες συναντήσεις ανά δεκαπενθήμερο, από τον Νοέμβριο 2019 έως τον Ιούνιο του 2020 συνοδεύονται από εποπτικό υλικό (διαφάνειες, ακουστικό υλικό κλπ.) και θα έχουν τη μορφή παρουσιάσεων, βιωματικών εργαστηρίων και αλληλοδραστικών συζητήσεων. Στο κλείσιμο του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Ετήσιας Επιμόρφωσης.

Επικοινωνία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Συντονίστρια Αλεξάνδρειας Παπαδήμου Πάττυ, 

τηλ: 6977024950 και με τη γραμματεία του Κ.Π.Ε.Π. Νικολίνα Γκιουρτζή, τηλ: 6980284274 

για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση.

Fb: Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: www.koinonikopanep.com

Instagram: koinonikopanepistimio

 

 

«Έβρεξε γκολ» στο δημοτικό γήπεδο της Αλεξάνδρειας με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με σκορ 4-2 τον ΠΑΟ Κουλούρας το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019 στην 10η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν αήττητοι για 10 σερί αγώνες δείχνοντας την επιθυμία τους να ανέβουν κατηγορία.

Αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση με την Κουλούρα, αφού ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο με όρεξη και ρυθμό δημιουργώντας αξιόλογες φάσεις στα πρώτα λεπτά του ματς με ένα σουτ του Γ. Κίτσα, ένα ψηλοκρεμαστό σουτ που κατέληξε άουτ κι ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι στο 22’ πάλι του Κίτσα που απέκρουσε ο αμυντικός της αντίπαλης ομάδας. Το πρώτο γκολ του αγώνα ήρθε στο 28’ από τον Θεοδώρου με μια βολίδα έξω από την περιοχή. Δέκα λεπτά αργότερα ο Γ. Κίτσα εκμεταλλεύτηκε άψογα το λάθος της άμυνας και σημείωσε το 2-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να μειώσουν το σκορ σε 2-1 έπειτα από εύκολο τετ α τετ στο 51’ με τον Τερμιτζόγλου. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν στροφές βρίσκοντας εύκολα τον δρόμο προς την αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως να μπορούν να βρουν δίχτυα, έτσι στο 79’ μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες του Γ. Κίτσα, σκόραρε αυξάνοντας και πάλι τη διαφορά σε 2 τέρματα με ωραίο πλάγιο σουτ. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα όμορφο γκολ του Χερίδη μειώνοντας σε 3-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κούκλας Β. με ψηλοκρεμαστό σουτ.

(10η αγωνιστική)

 

ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 4 - 0
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 1 - 2
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ 6 - 2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1 - 0
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ 4 - 0
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 6 - 1
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 2 - 1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ομάδες βαθμοί ποινές γκολ N/I/H εντός εκτός
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ  27 0 36-7 9-0-0 18-4 4-0-0 18-3 5-0-0
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ  25 0 29-9 8-1-1 18-5 4-1-0 11-4 4-0-1
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ  24 0 37-10 8-0-1 23-5 5-0-0 14-5 3-0-1
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ  23 0 33-5 7-2-1 22-1 5-1-0 11-4 2-1-1
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ  21 0 25-11 6-3-1 16-6 4-1-0 9-5 2-2-1
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ  17 0 16-18 5-2-3 7-5 2-1-1 9-13 3-1-2
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ  14 0 9-13 4-2-4 5-6 3-0-3 4-7 1-2-1
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ  13 0 14-15 4-1-4 9-4 3-1-0 5-11 1-0-4
ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ  12 0 15-23 4-0-6 12-8 3-0-2 3-15 1-0-4
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ  11 0 13-18 3-2-5 4-6 1-1-2 9-12 2-1-3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ  10 0 12-22 3-1-6 4-8 1-0-4 8-14 2-1-2
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ  10 0 6-18 3-1-6 2-9 0-1-4 4-9 3-0-2
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ  9 0 18-24 3-0-7 13-10 2-0-3 5-14 1-0-4
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ  7 0 15-25 2-1-6 11-13 2-1-2 4-12 0-0-4
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ  3 0 5-25 1-0-9 2-12 0-0-5 3-13 1-0-4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ  0 0 8-48 0-0-10 2-21 0-0-5 6-27 0-0-5

 

 

Κατηγορία Αθλητικά

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Αστέρας Αλεξάνδρειας διοργάνωσε Μίνι τουρνουά για τα τμήματα (,Κ12,Κ10,Κ8) το πρωί του Σαββάτου 09 Νοεμβρίου 2019 στο γήπεδο Νησίου με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Τηλεμάχων


Ένα ακόμη άρτια οργανωμένο ποδοσφαιρικό τουρνουά για τις ομάδες των Ακαδημιών όπου τα παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο και τυο χάρηκαν .

 

 

 

 

 

Κατηγορία Αθλητικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας