Πάτε για ορθοπεταλιές; Περάστε από το ¨Το Ποδήλατό μου¨ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας! Κύριο

Πάτε για ορθοπεταλιές; Περάστε από το ¨Το Ποδήλατό μου¨ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας!

Το κατάστημα ’’Το Ποδήλατο μου’’ ξεκίνησε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2013.Ηταν ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα. Στηρίζουμε το

ποδήλατο όχι μόνο γιατί το γνωρίζουμε σαν αντικείμενο της δουλειάς μας, αλλά και γιατί είναι κομμάτι της ζωής μας.

 

Στο κατάστημα μας, ,επί της Γρηγορίου Λαμπράκη 13,θα βρείτε τα πάντα γύρω από το ποδήλατο, θα ενημερωθείτε για τις λύσεις που σας ταιριάζουν και πάνω από όλα θα εξυπηρετηθείτε από εξειδικευμένο προσωπικό.

Ένα ξεχωριστό και άρτια οργανωμένο συνεργείο ,εξουσιοδοτημένο από την shimano servise center μπορεί να αναλάβει κάθε είδους επισκευή ή και αναβάθμιση του ποδηλάτου σας.

Στο ‘’ποδήλατο μου’’ μπορείτε να βρείτε ποδήλατα δρόμου, βουνού, πόλης, σπαστά, και πάρα πολλά παιδικά .Μπορούμε να σας προτείνουμε ποιο είναι το κατάλληλο ποδήλατο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, για ευχάριστη και ασφαλή ποδηλασία .

Οι εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε είναι Ideal scott ,CUBE ,Ballistic, Dahon, Lombardo, MBM , Cross, Clermont ,energy ,Beretta.

Γνήσια ανταλλακτικά των παραπάνω εταιριών, όπως Shimano ,selle roual ,SELLE,Michelin, schwalbe, kenda, CUBE, Επίσης επώνυμα αξεσουάρ όπως Scott. Bell CUBE, fizik, Cat eye, Luma , Blackburn, Camelback, Gyro, Richey, Syncros, Weldite.

Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων.

Προσφορές ποδηλάτων σε προσιτές τιμές !!!

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!