alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Ο νέος ΚΟΚ (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας) είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τους οδηγούς που μιλούν στο κινητό τους τηλέφωνο ενώ το όχημά τους είναι εν κινήσει.

Είναι σημαντικό λοιπόν οι οδηγοί να γνωρίζουν πως η ομιλία στο κινητό επιτρέπεται μόνο μέσω bluetooth ή με ανοιχτή ακρόαση και μόνο όταν το τηλέφωνο είναι τοποθετημένο στην ειδική θήκη στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Οποιαδήποτε άλλη χρήση του κινητού τηλεφώνου από τον οδηγό τιμωρείται με πρόστιμο.

Την ώρα οδήγησης η ομιλία στο κινητό τηλέφωνο με τη χρήση ασύρματων ακουστικών (handsfree) απαγορεύεται. Το ίδιο ισχύει και για την ανοιχτή ακρόαση αν το κινητό είναι τοποθετημένο στα πόδια του οδηγού ή σε άλλο σημείο που μπορεί να του αποσπά την προσοχή από τον δρόμο. Προφανώς και απαγορεύεται η χρήση του κινητού για αποστολή ή ανάγνωση sms ή άλλων ειδοποιήσεων.

Τι πρέπει να ξέρουν και να κάνουν οι οδηγοί

Οι οδηγοί που θέλουν να κάνουν χρήση του κινητού τους τηλέφωνο θα πρέπει:

να έχουν ενεργοποιήσει το bluetooth του κινητού τηλεφώνου πριν ξεκινήσει η οδήγηση,
η συνομιλία πρέπει να είναι σύντομη και να αποφεύγονται οι πολύπλοκες και συναισθηματικά φορτισμένες συνομιλίες,
πρέπει να ενημερωθεί ο συνομιλητής ότι ο χρήστης κινητού οδηγεί,
να τερματίζεται η συνομιλία αμέσως μόλις γίνει αντιληπτή η απόσπαση της προσοχής από την οδήγηση.
Αφαίρεση άδειας οδήγησης και πρόστιμα για τη χρήση κινητού τηλεφώνου από τους οδηγούςΣύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 1 στοιχ. α. του Ν. 4530/2018, που περιλαμβάνει τις διατάξεις του νέου ΚΟΚ, οι οδηγοί οχημάτων που χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο εν κινήσει χωρίς ακουστικά ασύρματης επικοινωνίας ή χωρίς να είναι αυτό τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοικτή ακρόαση τιμωρούνται με επιτόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης, από τον βεβαιούντα την παράβαση, για εξήντα (60) ημέρες. Επίσης, το πρόστιμο για τη χρήση κινητού τηλεφώνου από τον οδηγό, ενώ το όχημα βρίσκεται εν κινήσει, είναι 100 ευρώ.

Κατηγορία Γενικά

Η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι, η υδροδότηση της πόλης θα μεταφερθεί σε νέα ώρα 16:30 μ.μ το αργότερο, λόγω μη αποκατάστασης της βλάβης στην προγραμματισμένη ώρα 13:30μ.μ από τα τεχνικά συνεργεία .

Μετά το πέρας των εργασιών ενδέχεται να παρατηρηθεί θολότητα στο εσωτερικό δίκτυο διανομής νερού στη Δ.Κ. Αλεξάνδρειας , για το λόγο αυτό να αφήσετε τις βρύσες σας για λίγο ανοιχτές.

Η ιατρός Όλγα Αναστασοπούλου γεννήθηκε στη Βέροια Ημαθίας και μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια.

Αριστούχος μαθήτρια στο 1ο γυμνάσιο/λύκειο και απόφοιτος της ιατρικής σχολής Θεσσαλίας.Αγροτική ιατρός στο νοσοκομείο της 'Αρτας και στο Κ.Υ. Αγνάντων.

Ειδικευόμενη ιατρός στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου της Καστοριάς.Ειδικευόμενη ιατρός στη μαιευτική-γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου των Γιαννιτσών και στο Γενικό Νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Θεσσαλονίκης από το οποίο απέκτησε και τον τίτλο ειδικότητας.

Η θητεία της στην Α' μαιευτική-γυναικολογική πανεπιστημιακη κλινική του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ της προσέφερε μεγάλη εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση για την αντιμετώπιση μιας ευρείας γκάμας γυναικολογικών και μαιευτικών περιστατικών.

Με συνεχή επιμόρφωση προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες,έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση και υπεύθυνη συμβουλευτική σε γυναικολογικές παθήσεις αλλά και στη παρακολούθηση της εγκυμοσύνης σε κάθε στάδιο για την ομαλή εξέλιξή της και την ασφαλή διεκπεραίωση του τοκετού.

Εκτός αυτών η γυναικολόγος αναλαμβάνει τα παρακάτω:γυναικολογική ενδοσκόπηση(υστεροσκόπηση-λαπαροσκόπηση διαγνωστική και θεραπευτική για την αντιμετώπιση έκτοπης κύησης,αφαίρεσης κύστεων ωοθηκών,ινομυωματεκτομη κ.α.)κολποσκόπηση και παθολογία τραχήλου(τεστ-ΠΑΠ,thin prep PAP test,HPV-DNA-test),υπογονιμότητα,ουρογυναικολογία,μαστολογία κ.α.

Το ιδιωτικό της ιατρείο είναι ένας όμορφος και άνετος χώρος πλήρως εξοπλισμένος επί της Ταγμ.Γεωργούλη 24 (1ος όροφος)τηλ.ιατρείου:2333400332,κινητό:6985826033,ώρες

λειτουργίας:9-1:30 και 5-9 καθημερινά και με ραντεβού.Η γιατρός συνεργάζεται με τις κλινικές ΓΕΝΕΣΙΣ,ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία Υγεία

Μετά από μια συνεχόμενη πορεία στον χώρο του βιβλίου και των ειδών δώρου για δεκατρία ολόκληρα χρόνια, πήραμε τη μεγάλη απόφαση να κλείσουμε οριστικά το φυσικό μας κατάστημα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ένα βιβλιοπωλείο που στήσαμε με τόση αγάπη και συνεχώς ανανεώναμε, ώστε να δημιουργούμε συνεχώς μια φιλική ατμόσφαιρα και έναν χώρο που θα θύμιζε περισσότερο σπίτι. Μετά από δύο καταστροφικές πλημμύρες το 2013 και το 2014 όπου χάσαμε έναν τεράστιο όγκο εμπορευμάτων μας, για τα οποία η περιφέρεια δεν μας αποζημίωσε ποτέ, επιδεικνύοντας μηδενική ευαισθησία στους κόπους τόσων ετών, μεταφερθήκαμε στο νέο μας παραμυθοχώρο στη Μ. Αλεξάνδρου 31 όπου και συνεχίσαμε μέχρι και σήμερα. Αποκτήσαμε νέους πελάτες και διατηρήσαμε όλους εκείνους που τόσα χρόνια μας στήριζαν ασταμάτητα. Γεμάτοι συγκίνηση θυμόμαστε εικόνες της επόμενης μέρας της καταστροφικής πλημμύρας του 2013 όπου τα πάντα επέπλεαν στο νερό, να έρχονται να ψωνίσουν οι φίλοι μας, ώστε να μας στηρίξουν κυρίως ψυχολογικά. Τον Οκτώβρη του 2018 άλλη μια μεγάλη ζημιά συνέβη, καθώς άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματός μας και έκλεψαν αντικείμενα ευτυχώς μικρής αξίας. Όμως ακόμη και αυτό χαράχτηκε τόσο έντονα στη μνήμη μας.

Το βιβλιοπωλείο μας θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και το τέλος του Οκτώβρη και όλα τα εμπορεύματα βρίσκονται σε προσφορές 50-80%. Ενώ παράλληλα πωλούνται και βιβλιοθήκες σε άριστη κατάσταση. Ενώ θα είμαστε αυτές τις μέρες ανοιχτά όλη μέρα όπως και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 8π.μ. με 9μ.μ. και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 11π.μ. με 8μ.μ.

Καλούμε λοιπόν όλους σας σε μια τελευταία συνάντηση μαζί μας αυτές τις μέρες στον χώρο του βιβλιοπωλείου μας, ώστε να κάνετε τις αγορές σας σε τιμές κάτω του κόστους, καθώς για μας είναι ένας κύκλος πολύ σημαντικός της ζωής μας που κλείνει μα για να ανοίξει ένας άλλος ακόμη πιο μεγάλος.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους εσάς που τόσα χρόνια είστε στο πλευρό μας, το www.alexandriamou.gr που δεν έφυγε στιγμή από την αρχή της γνωριμίας μας από το πλάι μας , καλύπτοντας κάθε εκδήλωσή μας αλλά και όλους εκείνους από κάθε σημείο της Ελλάδας δεν σταμάτησαν στιγμή να προτιμούν να στηρίζουν τον παραμυθοχώρο μας, ακόμη και αν έμεναν στην άλλη άκρη της χώρας.

Θα θυμόμαστε με τόση νοσταλγία και απέραντη αγάπη τα θρυλικά partyπου κάναμε, τα παιδικά εργαστήρια και όλες εκείνες τις μέρες χαράς και ανεμελιάς που ζήσαμε κοντά στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Θα μας συναντήσετε σε κάτι άλλο πιο σπουδαίο και πιο μεγάλο σε λίγους μήνες από σήμερα!

Εις το επανιδείν…

Ζιοβίρης Δημήτρης

Παπαποστόλου Κατερίνα

Στη δέσμη μέτρων και παρεμβάσεων ύψους 1,2 δις ευρώ, που περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του 2020 και αφορά μειώσεις φόρων και κοινωνικού χαρακτήρα μέτρα, αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος στην ομιλία του για το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Όπως είπε ο κ. Βεσυρόπουλος, τα μέτρα μείωσης των φόρων  θα συμπεριληφθούν στο φορολογικό νομοσχέδιο που θα έρθει τις επόμενες μέρες στη Βουλή και περιλαμβάνουν:

-Μείωση του φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις από το 28% στο 24%.

-Μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή για τα φυσικά πρόσωπα και για εισόδημα μέχρι 10.000 ευρώ,  από το 22% που είναι σήμερα στο 9% με ταυτόχρονη  αύξηση του αφορολόγητου ορίου κατά 1000 ευρώ για κάθε παιδί.

-Μείωση του φορολογικού συντελεστή για τα μερίσματα από το 10% στο 5%.

-Μείωση κατά 5% της προκαταβολής φόρου που βεβαιώθηκε φέτος στις επιχειρήσεις.

-Αναστολή του ΦΠΑ για μια τριετία στα νεόδμητα ακίνητα – διαμερίσματα.

-Αναστολή του φόρου υπεραξίας για μια τριετία στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

-Μείωση του φόρου εισοδήματος κατά ποσό που ισούται με το 40% των δαπανών για ανακαίνιση, για εργασίες ενεργειακής και αισθητικής αναβάθμισης των κτιρίων.

-Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά μία μονάδα.

-Χορήγηση επιδόματος ύψους 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2020.

Ο Υφυπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι, διαψεύστηκαν όσοι προέβλεπαν την ύπαρξη δημοσιονομικού κενού, αφού όχι μόνο δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό για το 2019 αλλά δεν θα υπάρξει ούτε και για το 2020, μία εκτίμηση η οποία επιβεβαιώνεται από τους εταίρους μας.

Τόνισε, ότι τα φορολογικά έσοδα είναι αυξημένα κατά 125 εκ. ευρώ έναντι του στόχου για το μήνα Σεπτέμβριο ενώ έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι δείκτες εισπραξιμότητας για το φόρο εισοδήματος επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων αλλά και για το ΦΠΑ.

«Για πρώτη φορά υπάρχει μια φορολογική πολιτική με αναπτυξιακή και κοινωνική διάσταση που παράγει αποτελέσματα και έχει στον πυρήνα της τη μείωση των φόρων. Ταυτόχρονα όμως, μέσα από την αύξηση των δεικτών φορολογικής συμμόρφωσης και τον περιορισμό της φοροδιαφυγής πετυχαίνουμε την διασφάλιση πρόσθετου δημοσιονομικού χώρου που θα χρησιμοποιηθεί τα δύο επόμενα χρόνια για την περαιτέρω μείωση των φόρων»,  τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος.

Θα ισχύουν επίσης απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά το διάστημα από 25 έως 28 Οκτωβρίου 2019, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει:

  • αστυνόμευση του οδικού δικτύου κατά τομείς, βάσει των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών κάθε περιοχής,
  • αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων,
  • αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων,
  • έγκαιρη εξασφάλιση συνεργασίας και συντονισμού με όλους τους συναρμόδιους φορείς – Υπηρεσίες, όπου αυτό απαιτείται,
  • ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης,
  • συγκρότηση συνεργείων γενικών και ειδικών τροχονομικών ελέγχων (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ. καθώς και παραβάσεων που βάσει στατιστικών στοιχείων ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση),
  • αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λπ.),
  • κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τόπους που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις και
  • ενημέρωση των πολιτών μέσω των αρμοδίων Υπηρεσιών επικοινωνίας του Σώματος, σε κάθε περίπτωση που καθίσταται αναγκαία η ευρεία πληροφόρηση του κοινού για την ύπαρξη τυχόν κυκλοφοριακών και άλλων προβλημάτων.

Επισημαίνεται ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, θα βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.

Επιπρόσθετα, κατά την περίοδο του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

Στο πλαίσιο αυτό οι οδηγοί παρακαλούνται:

  • να ενημερώνονται για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου,
  • να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,
  • να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
  • να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,
  • σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Κατηγορία Αστυνομικά

     H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., στην προσπάθειά της να καλύψει όλες τις ανάγκες ζήτησης του απαιτητικού κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού, πρόσφατα ανέπτυξε και παρήγαγε το νέο φωτιστικό ασφαλείας σήμανσης κεντρικής μονάδας, GR-424/1PL. Τα φωτιστικά αυτού του τύπου χρησιμοποιούνται σε χώρους όπου είναι απαραίτητος ο φωτισμός ασφαλείας (CBS). Κάθε φωτιστικό πρέπει να συνδέεται μόνιμα με την τάση τροφοδοσίας του.

     Η τοποθέτηση του φωτιστικού GR-424/1PL μπορεί να γίνει με 3 τρόπους. Είτε να σταθεροποιηθεί στην οροφή, είτε κρεμαστά (κρεμαστά με αλυσίδα και κρεμαστά με βιδοθηλιά). Για την τοποθέτηση στην οροφή εσωκλείονται στην συσκευασία του προϊόντος ειδικά εξαρτήματα, ενώ για την κρεμαστή τοποθέτηση εσωκλείονται μόνο οι βιδοθηλιές.

     Τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος GR-424/1PL είναι τα ακόλουθα:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ LED

GR-424/1PL

Κατασκευαστής

Olympia Electronics A.E.

Αριθμός μοντέλου

1006195

Περιοχή τάσης λειτουργίας

11,05 – 11,15 V DC

Ονομαστική ισχύς

2,8W

Συνδέσεις

Σταθερή σύνδεση μεταξύ κύριας πλακέτας και πλακέτας LED

Θερμοκρασία (tc)

70o C μέγιστο σε οποιοδήποτε σημείο της πλακέτας

Συντάκτης : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/

Κατηγορία Γενικά

Κάτι καινούργιο, φρέσκο και γευστικό έρχεται στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Όπως μπορεί να έχετε παρατηρήσει ένα νέο μαγαζί ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανοίξει τις πόρτες του και να φέρει νέο αέρα σε γειτονιά της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κατάστημα θα ονομάζεται Furnus με ιδιοκτήτη τον Νίκο Παπάζογλου που έχει μακρά ιστορία στον χώρο του ψωμιού και φυσικά θα μπορείτε να προμηθευτείτε πληθώρα άλλων, πεντανόστιμων προϊόντων και ροφημάτων που θα λατρέψετε επί της οδού Μακεδονομάχων 48.

Εν αναμονή λοιπόν για να απολαύσουμε ανεπανάληπτες στιγμές σταρένιας και γλυκιάς γεύσης.

Κρίσιμες κρίνονται οι επόμενες ώρες για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, με τις διαπραγματεύσεις αναφορικά με την μίσθωση των δύο εργοστασίων της σε Πλατύ Ημαθίας και Σέρρες να έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, η κοινοπραξία της Royal Sugar και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, απέστειλε στην πιστώτρια τράπεζα και στη διοίκηση της ΕΒΖ τη δική της πρόταση για τη σύμβαση μίσθωσης των εργοστασίων της βιομηχανίας και περιμένουν αυτή να εξεταστεί και να κληθούν για τις τελικές αποφάσεις.

Ενώ η Innovation Brain με σχετική ανακοίνωσή της επανεπιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για την ενοικίαση είτε των δύο μονάδων της ΕΒΖ σε Πλατύ Ημαθίας και Σέρρες είτε του ομίλου συνολικά.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Royal Sugar, Χρήστος Καραθανάσης, επισήμανε: «εάν παραιτηθεί επιτέλους η τρέχουσα διοίκηση στην ΕΒΖ, τότε οι εξελίξεις για το μέλλον της βιομηχανίας και των τευτλοπαραγωγών που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα θα είναι γρήγορες και θετικές». Ο ίδιος τόνισε ότι «σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και δεν νομίζω ότι η τρέχουσα διοίκηση θα παραμείνει στη θέση της για πολύ ακόμη».

Αναφορικά με τη σύμβαση που πρότεινε η κοινοπραξία Royal Sugar- Συνεταιριστική Τράπεζα Κ. Μακεδονίας, ο κ. Καραθανάσης τόνισε ότι με αυτήν αναλαμβάνεται η δέσμευση για τη συγκομιδή των τεύτλων που σπάρθηκαν φέτος και για την πληρωμή των τευτλοπαραγωγών, ενώ αίτημά τους αποτελεί να βρίσκονται σε προτεραιότητα οι μελλοντικές κινήσεις που θα αφορούν το μέλλον της βιομηχανίας.

Στο μεταξύ, αναβρασμός επικρατεί στους τευτλοπαραγωγούς, με μερίδα αυτών να αναρωτιέται «πως είναι δυνατόν κάποιος που έχει οφειλές στην ΕΒΖ να είναι και επενδυτής», ενώ άλλοι ζητούν επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να δοθεί άμεσα λύση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τη φετινή παραγωγή τους.

Κατηγορία Γενικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας