"Τίτλοι τέλους" για το βιβλιοπωλείο Μοιραϊδες - Μεγάλες προσφορές και τιμές κάτω του κόστους! Κύριο

"Τίτλοι τέλους" για το βιβλιοπωλείο Μοιραϊδες - Μεγάλες προσφορές και τιμές κάτω του κόστους!

Μετά από μια συνεχόμενη πορεία στον χώρο του βιβλίου και των ειδών δώρου για δεκατρία ολόκληρα χρόνια, πήραμε τη μεγάλη απόφαση να κλείσουμε οριστικά το φυσικό μας κατάστημα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ένα βιβλιοπωλείο που στήσαμε με τόση αγάπη και συνεχώς ανανεώναμε, ώστε να δημιουργούμε συνεχώς μια φιλική ατμόσφαιρα και έναν χώρο που θα θύμιζε περισσότερο σπίτι. Μετά από δύο καταστροφικές πλημμύρες το 2013 και το 2014 όπου χάσαμε έναν τεράστιο όγκο εμπορευμάτων μας, για τα οποία η περιφέρεια δεν μας αποζημίωσε ποτέ, επιδεικνύοντας μηδενική ευαισθησία στους κόπους τόσων ετών, μεταφερθήκαμε στο νέο μας παραμυθοχώρο στη Μ. Αλεξάνδρου 31 όπου και συνεχίσαμε μέχρι και σήμερα. Αποκτήσαμε νέους πελάτες και διατηρήσαμε όλους εκείνους που τόσα χρόνια μας στήριζαν ασταμάτητα. Γεμάτοι συγκίνηση θυμόμαστε εικόνες της επόμενης μέρας της καταστροφικής πλημμύρας του 2013 όπου τα πάντα επέπλεαν στο νερό, να έρχονται να ψωνίσουν οι φίλοι μας, ώστε να μας στηρίξουν κυρίως ψυχολογικά. Τον Οκτώβρη του 2018 άλλη μια μεγάλη ζημιά συνέβη, καθώς άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματός μας και έκλεψαν αντικείμενα ευτυχώς μικρής αξίας. Όμως ακόμη και αυτό χαράχτηκε τόσο έντονα στη μνήμη μας.

Το βιβλιοπωλείο μας θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και το τέλος του Οκτώβρη και όλα τα εμπορεύματα βρίσκονται σε προσφορές 50-80%. Ενώ παράλληλα πωλούνται και βιβλιοθήκες σε άριστη κατάσταση. Ενώ θα είμαστε αυτές τις μέρες ανοιχτά όλη μέρα όπως και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 8π.μ. με 9μ.μ. και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 11π.μ. με 8μ.μ.

Καλούμε λοιπόν όλους σας σε μια τελευταία συνάντηση μαζί μας αυτές τις μέρες στον χώρο του βιβλιοπωλείου μας, ώστε να κάνετε τις αγορές σας σε τιμές κάτω του κόστους, καθώς για μας είναι ένας κύκλος πολύ σημαντικός της ζωής μας που κλείνει μα για να ανοίξει ένας άλλος ακόμη πιο μεγάλος.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους εσάς που τόσα χρόνια είστε στο πλευρό μας, το www.alexandriamou.gr που δεν έφυγε στιγμή από την αρχή της γνωριμίας μας από το πλάι μας , καλύπτοντας κάθε εκδήλωσή μας αλλά και όλους εκείνους από κάθε σημείο της Ελλάδας δεν σταμάτησαν στιγμή να προτιμούν να στηρίζουν τον παραμυθοχώρο μας, ακόμη και αν έμεναν στην άλλη άκρη της χώρας.

Θα θυμόμαστε με τόση νοσταλγία και απέραντη αγάπη τα θρυλικά partyπου κάναμε, τα παιδικά εργαστήρια και όλες εκείνες τις μέρες χαράς και ανεμελιάς που ζήσαμε κοντά στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Θα μας συναντήσετε σε κάτι άλλο πιο σπουδαίο και πιο μεγάλο σε λίγους μήνες από σήμερα!

Εις το επανιδείν…

Ζιοβίρης Δημήτρης

Παπαποστόλου Κατερίνα

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!