Ενημέρωση στις μέλλουσες μανούλες από την μαιευτήρα-γυναικολόγο Όλγα Αναστασοπούλου Κύριο

Ενημέρωση στις μέλλουσες μανούλες από την μαιευτήρα-γυναικολόγο Όλγα Αναστασοπούλου

Μια όμορφη εκδήλωση έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020 στο ιατρείο της Μαιευτήρος - Χειρουργού Γυναικολόγου Όλγας Αναστασοπούλου στα πλαίσια της ενημέρωσης εγκύων γυναικών.

Οι γυναίκες που συγκεντρώθηκαν βρίσκονται στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, αφού περιμένουν να φέρουν στον κόσμο τα μωρά τους, όπως τόνισε και η ίδια η γιατρός.

Οι μέλλουσες μανούλες ενημερώθηκαν για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τον ερχομό του παιδιού και από την Μαία Κυριακή Αυτζή, που ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό του ιατρείου.

Έλαβαν έγκυρες και επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες για την κύηση και την υγεία του εμβρύου ενώ απάντησαν σε όλα τα ερωτήματά, τις αγωνίες, τους φόβους, τις ανασφάλειες, αλλά και τις προσδοκίες των εγκύων γυναικών γύρω από την εγκυμοσύνη και τη γέννηση ενός νέου ανθρώπου.

Έμαθαν για τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα τους, ποιες εργαστηριακές εξετάσεις είναι απαραίτητες όπως και για τη διατροφή που μπορεί να λάβουν κατά τη διάρκεια της κύησης.

Ενώ στη συνέχεια τονίστηκαν οι ανάγκες και οι επιθυμίες της νέας μητέρας κατά τη διάρκεια της λοχείας και εξηγηθήκαν οι αλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα στο σπίτι με τον ερχομό του παιδιού καθώς επισημάνθηκαν και οι οδηγίες για τον σωστό θηλασμό χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα.

Γεγονός που εξήγησε στις γυναίκες και η εκπρόσωπος της εταιρείας Frezyderm, κ. Ευαγγελία Πάζη, παρουσιάζοντας μια σειρά προϊόντων άριστης ποιότητας για την μητέρα και το μωρό.

Στο τέλος η ιατρός κ. Αναστασοπούλου μοίρασε αναμνηστικά δώρα-προϊόντα της Frezyderm στις μέλλουσες μανούλες.

Το ιδιωτικό της ιατρείο είναι ένας όμορφος και άνετος χώρος πλήρως εξοπλισμένος επί της Ταγμ.Γεωργούλη 24 (1ος όροφος)τηλ.ιατρείου:2333400332,κινητό:6985826033,ώρες

λειτουργίας:9-1:30 και 5-9 καθημερινά και με ραντεβού

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας