Επίσκεψη του Υφυπουργού Απόστολου Βεσυρόπουλου στο Νοσοκομείο Νάουσας Κύριο

Επίσκεψη του Υφυπουργού Απόστολου Βεσυρόπουλου στο Νοσοκομείο Νάουσας

 Μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη ¨αστραπή¨ πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας και Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο στο Νοσοκομείο Νάουσας το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου 2021 ώστε να να δοθούν λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα και να αξιολογηθεί η πορεία προς την αναβάθμιση του νοσοκομείου.

 

Ο διοικητής Δρ Κωνσταντίνος Λυκοστράτης, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την επίσκεψη του και στάθηκε στη συγκινητική στάση και άρτια λειτουργία όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού κατά τη δύσκολη περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου, οπότε η μονάδα της Νάουσας έδωσε σημαντικές λύσεις σε υπό πίεση μονάδες της Βόρειας Ελλάδας, ενώ η κλινική covid του Νοσοκομείου Νάουσας, που στήθηκε μέσα σε λίγα 24ωρα, χαρακτηρίστηκε ως μια από τις καλύτερες στην ευρύτερη περιοχή.

 

Ο Υφυπουργός συνεχάρη τον Διοικητή και όλο το προσωπικό της μονάδας γι’ αυτήν την προσφορά ζωής, δηλώνοντας ότι θα είναι ‘παρών’ σε όλες τις προσπάθειες και τους σχεδιασμούς της διοίκησης για την περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του.

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας