Νοσοκομείο Βέροιας:Ενημέρωση των ΜΜΕ από τον Δκτή κ.Ηλία Πλιόγκα -Τι είπε για νέα Πτέρυγα και εμβολιαστικό κέντρο(βίντεο-φωτο) Κύριο

Νοσοκομείο Βέροιας:Ενημέρωση των ΜΜΕ από τον Δκτή κ.Ηλία Πλιόγκα -Τι είπε για νέα Πτέρυγα και εμβολιαστικό κέντρο(βίντεο-φωτο)

Ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ της Ημαθίας πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου 2020 ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας, κ. Ηλίας Πλιόγκας σχετικά με το νέο εμβολιαστικό κέντρο και τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου.

Ο κ. Πλιόγκας ξενάγησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στους χώρους της νέας πτέρυγας όπως Παιδιατρική, ΜΕΘ, χειρουργεία, λεβητοστάσια κτλ. οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους αφού η νέα πτέρυγα, υπάρχει σχεδιασμός, να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το Μάρτιο του 2021.

Παράλληλα έγινε περιήγηση και στο νέο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου.

Επίσημη Συνέντευξη τύπου για την παρουσίση των πεπραγμένων για τη Νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείο Βέροιας θα πραγματοποιηθεί στις 11 ή 13 Ιανουαρίου 2021 παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ του Νοσοκομείου.

Ο κ. Πλιόγκας τόνισε ότι το Νοσοκομείο Βέροιας, Νάουσας καθώς και το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας ήταν Μονάδες Υγείας «μάχης και πρώτης γραμμής».

Η μάχη δίνεται καθημερινά αλλά είμαστε στην αρχή του τέλους και όχι στο τέλος, το οποίο για να στεφθεί με επιτυχία χρειάζεται η συνδρομή και η υπευθυνότητα όλων των πολιτών.

Με τον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου Βέροιας θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 στην Ημαθία.

Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη διαδοχικές προσομοιώσεις στο σύστημα των ραντεβού καθώς και στη διαδικασία του εμβολιασμού.

Στην Ημαθία θα λειτουργήσουν 15 εμβολιαστικά κέντρα (Νοσοκομείο Βέροιας, Νοσοκομείο Νάουσας, Κέντρα Υγείας Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας, ΤΟΜΥ Βέροιας)

Τα δύο εμβολιαστικά κέντρα του Νοσοκομείου Βέροιας θα λειτουργούν με δύο βάρδιες, από τις 08:00 έως τις 21:00, καλύπτοντας ουσιαστικά τέσσερις βάρδιες καθημερινά.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, υπολογίζεται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021, ότι θα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός όλων των υγειονομικών των Μονάδων Υγείας στην Ημαθία.

Από τις 20 Ιανουαρίου 2021 υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει και ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού.

Aκολουθεί φωτορεπορτάζ από εσωτερικούς χώρους της νέας πτέρυγας και των νέων ΤΕΠ

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας