Ο Γιάννης Γκιουρτζής συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας, Ηλία Πλιόγκα για την ανάληψη της θέσης του ως τακτικό μέλος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Κύριο

Ο Γιάννης Γκιουρτζής συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας, Ηλία Πλιόγκα για την ανάληψη της θέσης του ως τακτικό μέλος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου

Επισφραγίστηκε η ανάληψη της θέσης του Αλεξανδρινού Γιάννη Γκιουρτζή ως τακτικό μέλος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Βέροιας (αναμένεται το νέο ΦΕΚ)
μετά από τη συνάντησή του με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας, Ηλία Πλιόγκα.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τους δύο άντρες, οι οποίοι είναι παλιοί γνώριμοι από τα φοιτητικά τους χρόνια, να συμφωνούν στην ανάγκη να επικρατήσει κλίμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας μεταξύ τους ώστε να παραχθεί το καλύτερο δυνατό έργο και αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα μετά την παραίτηση του ιατρού Γιώργου Μηνά από τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ημαθίας, ο Aλεξανδρινός Γιάννης Γκιουρτζής και μέχρι πρότινος αναπληρωτής του στο Δ.Σ., παίρνει τη θέση του.
Ένα καλό νέο για την εκπροσώπηση της ευρύτερης περιοχής μας στη Διοίκηση του Νοσοκομείου αφού ο Γιάννης Γκιουρτζής είναι ένας άνθρωπος με θετικό πρόσημο στην ενασχόλησή του με τα κοινά.

Το alexandriamou.gr εύχεται στον Γιάννη Γκιουρτζή από καρδιάς Καλή Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!