ΌΛ(γ)Α ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Οι νικήτριες των διαγωνισμών για τα προϊόντα Frezyderm και τα συλλεκτικά βραχιολάκια pink ribbon της εκστρατείας Estée Lauder Κύριο

ΌΛ(γ)Α ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Οι νικήτριες των διαγωνισμών για τα προϊόντα Frezyderm και τα συλλεκτικά βραχιολάκια pink ribbon της εκστρατείας Estée Lauder

Το Μαιευτικό γυναικολογικό ιατρείο Αναστασοπούλου Όλγα σε συνεργασία με το alexandriamou.gr είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των δύο διαγωνισμών που διοργάνωσαν με δώρα προϊόντα Frezyderm και συλλεκτικά βραχιολάκια pink ribbon της εκστρατείας Estée Lauder.

Τα βραχιολάκια pink ribbon τα έχουν κερδίσει η Irini Trouva και η Βανέσσα Βαφοπουλου, τα προϊόντα καθαρισμού intim area της Frezyderm τα έχουν κερδίσει η Despoina Mpanth Nikos και η Nikos Eygenia Suba και τέλος τα προϊόντα prevenstria της Frezyderm για τις ραγάδες τα έχουν κερδίσει η Filio Gouderou και η Σωτηρία Κατσιωνη.

Οι νικήτριες μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2333400332 & 6985826033 για την παραλαβή των δώρων τους.

Η ιατρός Γυναικολόγος και Μαιευτήρας Όλγα Αναστασοπούλου επιστρέφει από αύριο, Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, στο ιατρείο της όπου θα μπορεί να δεχθεί και πάλι τους ασθενείς της.

Η ιατρός Όλγα Αναστασοπούλου γεννήθηκε στη Βέροια Ημαθίας και μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια.

Αριστούχος μαθήτρια στο 1ο γυμνάσιο/λύκειο και απόφοιτος της ιατρικής σχολής Θεσσαλίας.Αγροτική ιατρός στο νοσοκομείο της 'Αρτας και στο Κ.Υ. Αγνάντων.

Ειδικευόμενη ιατρός στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου της Καστοριάς.Ειδικευόμενη ιατρός στη μαιευτική-γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου των Γιαννιτσών και στο Γενικό Νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Θεσσαλονίκης από το οποίο απέκτησε και τον τίτλο ειδικότητας.

Η θητεία της στην Α' μαιευτική-γυναικολογική πανεπιστημιακη κλινική του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ της προσέφερε μεγάλη εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση για την αντιμετώπιση μιας ευρείας γκάμας γυναικολογικών και μαιευτικών περιστατικών.

Με συνεχή επιμόρφωση προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες,έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση και υπεύθυνη συμβουλευτική σε γυναικολογικές παθήσεις αλλά και στη παρακολούθηση της εγκυμοσύνης σε κάθε στάδιο για την ομαλή εξέλιξή της και την ασφαλή διεκπεραίωση του τοκετού.

Εκτός αυτών η γυναικολόγος αναλαμβάνει τα παρακάτω:γυναικολογική ενδοσκόπηση(υστεροσκόπηση-λαπαροσκόπηση διαγνωστική και θεραπευτική για την αντιμετώπιση έκτοπης κύησης,αφαίρεσης κύστεων ωοθηκών,ινομυωματεκτομη κ.α.)κολποσκόπηση και παθολογία τραχήλου(τεστ-ΠΑΠ,thin prep PAP test,HPV-DNA-test),υπογονιμότητα,ουρογυναικολογία,μαστολογία κ.α.

Το ιδιωτικό της ιατρείο είναι ένας όμορφος και άνετος χώρος πλήρως εξοπλισμένος επί της Ταγμ.Γεωργούλη 24 (1ος όροφος)τηλ.ιατρείου:2333400332,κινητό:6985826033,ώρες

λειτουργίας:9-1:30 και 5-9 καθημερινά και με ραντεβού.Η γιατρός συνεργάζεται με τις κλινικές ΓΕΝΕΣΙΣ,ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Θεσσαλονίκης.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!