4η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία από τη ¨ΜΙΕΖΑ¨ Κοπανού Νάουσας:¨Δεν έπεφτε καρφίτσα¨ και τη 2η μέρα με Τσαχουρίδη, Παρχαρίδη(φωτο-βίντεο) Κύριο

4η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία από τη ¨ΜΙΕΖΑ¨ Κοπανού Νάουσας:¨Δεν έπεφτε καρφίτσα¨ και τη 2η μέρα με Τσαχουρίδη, Παρχαρίδη(φωτο-βίντεο)

To Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 στις 21.00 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η δεύτερη ημέρα της 4ης ΡοδακΟΙΝΟγνωσίας στην Ημαθία από τον


Μορφωτικό Σύλλογο ¨Η ΜΙΕΖΑ¨ Κοπανού Νάουσας στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κοπανού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και άλλων φορέων.
Στην εκδήλωση δεν ¨έπεφτε καρφίτσα¨, οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρωινές ώρες απολαμβάνοντας δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες
τον Ματθαίο Τσαχουρίδη και τον Αλέξη Παρχαρίδη που αποδεικνύεται πως όσο και να τους ακούει το Ημαθιώτικο κοινό...δεν τους ¨χορταίνει¨ ενώ το Δ.Σ. και τα μέλη της ¨ΜΙΕΖΑΣ¨ δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά και την ικανοποίησή τους αφού η προσπάθειά τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά!!!

Επίσης οι θεατές παρακολούθησαν εξαιρετικά χορευτικά δρώμενα από τον Σύλλογο Πατρίδας ¨Ευστάθιος Χωραφάς¨.

Ο χώρος των εκδηλώσεων στις 2, 3, 4 Αυγούστου 2019 είναι πλαισιωμένος από εκθεσιακά περίπτερα με τοπικά προϊόντα κυρίως κρασιά, μαρμελάδες, κομπόστες κ.α. τοπικών επιχειρήσεων και συνεταιρισμών της ευρύτερης περιοχής σε μια προσπάθεια που ως σκοπό της έχει την προαγωγή θεμελιωδών αξιών όπως την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Μίεζας, την προώθηση των τοπικών προϊόντων -ροδάκινο και οίνο- καθώς και την ανάδειξη των μουσικοχορευτικών δρώμενων στην προσπάθεια ανάδειξης της τοπικής παράδοσης.

Αξιοσημείωτη η άρτια οργάνωση, η εντυπωσιακή και καλαίσθητη διακόσμηση καθώς και η εξαιρετική οπτική προβολή της 4ης ΡοδακΟΙΝΟγνωσίας στην Ημαθία από τον Μορφωτικό Σύλλογο ¨Η ΜΙΕΖΑ¨ Κοπανού Νάουσας που έδινε την αίσθηση σκηνικού στους θεατές που διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρωινές ώρες.

Όλοι γίναμε κοινωνοί σε ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΩΤΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ αφού οι εκδηλώσεις του εν λόγω συλλόγου αποτελούν σημείο αναφοράς για όλη την Ημαθία!!!
Συγχαρητήρια στον πρωτοπόρο Μ.Σ. ¨Η ΜΙΕΖΑ¨ Κοπανού Νάουσας αφού άξιες σχολιασμού και θαυμασμού είναι και οι παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος!
Και φέτος ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα και με την αρχαιολογική περιήγηση στις αρχαιότητες της περιοχής του Δήμου Νάουσας και με τη γαστρονoμική απόδραση με τον Chef Γιώργο Παλησίδη!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νάουσας ΝΒικόλας Καρανικόλας, ο Πρόεδρος ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας Αντώνης Καγκελίδης και άλλοι επίσημοι.

Χρήσιμο Συμπέρασμα: Ένας πολιτιστικός σύλλογος μπορεί όχι μόνο να οργανώσει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, αλλά και να συμβάλει καθοριστικά στην επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια, στην τουριστική προβολή του τόπου και την εμπορική διαφήμιση των προϊόντων του. Απαραίτητα στοιχεία όμως είναι το μεράκι και η αγάπη για τον τόπο,στοιχεία που η ΜΙΕΖΑ και το ανθρώπινο δυναμικό της διαθέτουν σε όλο τους το μεγαλείο!

Επιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

 

 

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!