alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου ''ο Φίλιππος'' σας προσκαλεί στα ''ΚΛΕΙΔΙΩΤΙΚΑ 2016'' που διοργανώνει το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 20:30 στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κλειδίου.

Συμμετέχουν : Λαογραφικός Σύλλογος

Συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία της για το 2016 η Έφη Κολοκυθά του ΓΑΣ ΄΄ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ΄΄, με προπονητή την Μάκη Πάντο, συμμετέχοντας στα "Χανιά 2016" στο στάδιο Έλενας Βενιζέλου . Η Ευθυμία Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας πήρε τη δευτερη θέση και το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  στο μ

Κατηγορία Αθλητικά

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, βρισκόμαστε στο οριστικό τέλος των μνημονιακών και δημοσιονομικών μέτρων που θα πρέπει να πάρουμε προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους για τους οποίους δεσμεύτηκε η Ελλάδα με την ψήφιση του ν. 4336/2015.
Για όσους από τους συναδέλφους της Αντιπολίτευσης έχουν κοντή μνήμη, θυμίζω ότι ο σχετικός

Υποχρεωμένοι να υποβάλουν ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις του 2016 όλοι οι νέοι και οι νέες που ενηλικιώθηκαν (έκλεισαν τα 18 έτη ηλικίας) εντός του 2015, εφόσον έχουν να δηλώσουν οποιουδήποτε ύψους πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα.

Δηλαδή, αρκεί στο όνομα ενός νέου ή μιας νέας που

Κατηγορία Οικονομία

«Δουλέψαμε σκληρά και αξίζαμε τη νίκη. Ο Ζέλικο είναι φίλος, κουμπάρος, αδελφός κι έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία»
Μπορεί να οφείλει πολλά στον «Ζοτς», μέντορά του επί 13 χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο τίποτα δεν εμπόδισε τον Δημήτρη Ιτούδη να νικήσει τον αγαπημένο του δάσκαλο και να

Κατηγορία Αθλητικά

Κοινά μαθήματα στο πρώτο έτος, προκήρυξη θέσεων για νέους πανεπιστημιακούς και πτυχία με δύο κατευθύνσεις
Μετά τις αλλαγές στις εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, το υπουργείο Παιδείας ετοιμάζει τα

Κατηγορία Εκπαίδευση

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Μαϊου στη Βέροια οι εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο για τα χιλιάδες ανθρώπινα θύματα της Γενοκτονίας από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας.
Για το

 Την Κυριακή 22 Μαϊου στην Επισκοπή Δήμου Αλεξάνδρειας διοργανώθηκε ''Aντάμωμα των Απανταχού Επισκοπιανών ''.
Οι διοργανωτές, διαχειριστές της ομάδας facebook «Επισκοπιανά Μασλάτια», διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και πολύ

 Ο Σύλλογος Ποντίων Πλατέος ΄΄Οι Κομνηνοί΄΄ πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής 22 Μαϊου Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Πλατέος εις Μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων .

Για την Ημέρα

51 χρόνια μετά οι 40 απόφοιτοι της Τάξης του 1965 του Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, θα βρεθούν την Δευτέρα 23 Μαϊου στις 2:00 το μεσημέρι στην ψαροταβέρνα ΄΄Αγγυροβόλι'' στο Βρυσάκι Ημαθίας.

Συμμαθητές από την ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας αλλά και από Αθήνα, Βόλο, Κέρκυρα, Σέρρες και... μια παρουσία ''έκπληξη΄΄ θα δώσουν το παρόν στην συνάντηση που διοργάνωσε και συντονίζει ο κ. Θωμάς Τζίκας.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας